ŽDRIJEB SP-A

'Poneka egzotika i SAD bili bi dobar ždrijeb'

Foto: Renato Branđolica
'Poneka egzotika i SAD bili bi dobar ždrijeb'
14.12.2009.
u 18:41
Iz četiri skupine od po šest reprezentacija u osminu finala prolaze po četiri najbolje, a završnica se igra u Istanbulu.
Pogledaj originalni članak

Iako je dobar dio Hrvatske pod snježnim pokrivačem, za hrvatsku reprezentativnu košarku danas počinje još jedno radno ljeto. Izbornik Josip Vranković u Istanbulu doznaje za koje će protivnike na Svjetskom prvenstvu u Turskoj (28. kolovoza – 12. rujna 2010.) pripremati najbolje hrvatske košarkaše.

– Najvažnije je u "križanju" nakon skupina izbjeći SAD i Španjolsku – složili su se Marko Tomas i Marin Rozić, spominjući dvije reprezentacije koje s Argentinom i Grčkom čine prvu jakosnu skupinu u ždrijebu.

– Proći skupinu na SP-u lakše je nego na EP-u. Među 24 momčadi ima i poneka "egzotika" koju bi bilo dobro izvući – kaže Tomas.

U drugoj jakosnoj skupini su Srbija, Slovenija, Francuska i Turska. U trećoj su Brazil, Portoriko, Kanada i Australija. Uz Hrvatsku, u 4. su skupini Njemačka, Rusija i Litva, dok su u petoj Kina, Novi Zeland, Angola i Iran. U šestu skupinu uvršteni su Jordan, Libanon, Tunis i Bjelokosna Obala.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Topgen
Topgen
14:25 15.12.2009.

Proci cemo grupu , nema problema. Poslije je sve ili nista ...