Ramon Calderon

Ponovno s Modrićem: 'Jose Mourinho preuzet će Real!'

Foto: UESyndication/PIXSELL
Jose Mourinho, Luka Modrić
Foto: Reuters
'Real Madrid coach Jose Mourinho (L) listens to Cristiano Ronaldo during a training session at Real Madrid's training grounds in Valdebebas, outside Madrid, August 16, 2012. REUTERS/Susana Vera (S
Foto: 'Neal Simpson/Press Association/PIXSELL'
'Inter Milan manager Jose Mourinho (right) and Manchester United manager Alex Ferguson (left) hug after the final whistle.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Jose Mourinho (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Jose Mourinho (1)
01.04.2016.
u 11:28
Dolazak Mourinha u Real bio bi dobar za Luku Modrića jer su njih dvojica imala poseban odnos. No, Luka ga ima sa svim trenerima...
Pogledaj originalni članak

Jose Mourinho trenutačno je nezaposlen, a ponuda mu zasigurno ne nedostaje. Neki već dulje vrijeme tvrde da će na kraju sezone preuzeti Manchester United, jučer se pojavila informacija da ga želi Valencia, a danas da se vraća u madridski Real. Barem tako tvrdi bivši predsjednik kraljevskog kluba Ramon Calderon.

– Ako Mourinho već nije potpisao s Manchester Unitedom, vidjet ćete ga ponovno na klupi Reala. Uvjeren sam u to da će on biti sljedeći trener – rekao je Calderon pa dodao:

– Zidane će sigurno biti bivši ako ništa ne osvoji, a onda na klupu dolazi Portugalac. Florentino Perez ga obožava, već ga je nekoliko puta zvao natrag, a ako Zidanea smijeni, učinit će sve da vrati Portugalca.

Mourinho je u Madridu proveo tri godine, uspio je prekinuti Barceloninu dominaciju i osvojio prvenstvo, ali nije uspio ono o čemu su maštali na Bernabeuu – Ligu prvaka. Osim po tome, Calderon ga se sjeća po nekim negativnim stvarima.

– S njim bismo se vratili ratničkim utakmicama, nervozi, čudnim konferencijama za novinare, provokacijama i sukobima... Nisu vremena s njim na klupi bila najbolja za klub, sad je sve puno mirnije.

>>Eva Carneiro, liječnica koju je vrijeđao Mourinho, pronašla novi posao

>>Manchester United sprema nemoralnu ponudu za Josea Mourinha

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

PA
pavel1001
15:40 01.04.2016.

je,a ja vodim porto od drugog tjedna

Avatar kenj@c
kenj@c
11:50 01.04.2016.

u naslovu je sve već gotovo,riješeno,službeno.a u tekstu ako,ako,ako,ako...pa tako može svak bit novinar

DU
Deleted user
11:44 01.04.2016.

1. april ?!