SLA BEL - CRO SES 5:1

'Porcija' Sesvetama u Koprivnici

11.04.2009.
u 19:56
Pogledaj originalni članak

U Koprivnici smo vidjeli pravu golijadu Slaven Belupa. Domaćin je slavio s čak 5:1 protiv gostiju iz Sesveta. Koprivnička momčad tako je barem privremeno, zasjela na treće mjesto prvenstvene ljestvice.

Prvi gol na utakmici pao je već u šestoj minuti kada Posavec puca i pogađa s ruba kaznenog prostora. Gosti su uspjeli izjednačiti u 30. minuti preko Stjepana Jukića, koji je lijepim pogotkom glavom ubacio u desni gornji kut mreže domaćina. No, slavlje Sesvećana nije dugo trajalo jer je samo minutu kasnije na 2:1 pogotkom glavom povećao Alen Maras. To mu je bio drugi pogodak ove sezone.

Na 3:1 u 44. minuti povisio je Mario Gregurina i to sa udaljenosti od 30-ak metara. I već na samom otvaranju drugog dijela utakmice, domaćin je katapultirao goste iz Sesveta, na 4:1 je u 49. minuti povisio Mate Jajalo, koji je glavom poentirao za veliko i teško dostižno vodstvo protiv Sesvećana.

Time je definitivno prelomljen susret. U dva navrata od veće blamaže Sesvećane je spasio vratar Radoš, koji je spasio dvije vrlo izvjesne prilike domaćina. U 84. minuti dogodio se pravi potop Sesvećana, kada je na velikih 5:1 za Slaven povisio Kresinger.

Trener domaćeg sastava Mile Petković zadovoljan je golijadom svoje momčadi.

- Sretan sam zbog visoke pobjede, no mogla je biti još i veća. Kvalitetno smo ušli u nastavak prvenstva. Nervoza je popustila nakon prvog pogotka. Na vrijeme smo postigli i drugi gol, a tada nam se otvorilo.

Anto Petrović, pomoćni trener Croatije čestitao je domaćinu na zasluženoj pobjedi.

- Slaven je bio sjajan, mi smo ovdje željeli osvojiti barem bod, vratiti se na pravi put. No, u vrlo teškoj smo situaciji, sada tek igramo s Dinamom i Hajdukom i kriza bi se mogla prolongirati, kazao je Petrović.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr