POREČ MAJOR

Austrijski navijači zapalili tribine porečke Peškere

Foto: Joerg Mitter
Odbojka na pijesku
Foto: Joerg Mitter
Odbojka na pijesku
Foto: Joerg Mitter
Odbojka na pijesku
Foto: Joerg Mitter
Odbojka na pijesku
Foto: Joerg Mitter
Odbojka na pijesku
04.06.2015.
u 20:07
Poreč Major već na vrhuncu, a tek slijedi najuzbudljiviji dio
Pogledaj originalni članak

Jedan od najuzbudljivijih mečeva dosad najveće svjetske serije u odbojci na pijesku bio je onaj između austrijskog dvojca Dopplera i Horsta i Talijana Ranghierija i Carambule, na čijem su kraju ipak terenom zavladali Austrijanci rezultatom 2:1.

No, ovaj dvojac iza sebe je imao vatrenu potporu navijača, koji su na tribine Peškere donijeli potpuno novi sportski duh navijanja, plesa, interakcije s igračima, sucima, komentatorima i svima prisutnima na terenu.

Takav duh jedinstvene kombinacije sporta i zabave upravo je i potaknuo Hannesa Jagerhofera da odbojku na pijesku digne na potpuno novu razinu, da joj osigura popularnost koju zaslužuje i napravi globalni spektakl zasnovan na zabavi svih prisutnih na terenu - koliko igrača, toliko i navijača.

„Ovo je nevjerojatno. Prije svega ovo je prvi turnir Swatch Beach Volleyball Major Serije, prvi put smo u Poreču i zaista je nevjerojatna čast samo se pojaviti i igrati na jednom ovakvom turniru u ovakvom gradu i s ovakvim navijačima“, izjavio je Clemens Doppler neposredno nakon pobjede nad Talijanima.

Jedinstvena atmosfera Peškere osjeti se u cijelom gradu, navijači pristižu iz svih dijelova svijeta, pa čak iz Brazila, Nizozemske, SAD-a, Grčke, Italije i mnogih drugih zemalja. Osim toga, Swatch Beach Volleyball Major Series krenula je u svoju misiju osvajanja samog vrha svjetskog sporta i s potpuno novim pristupom TV produkciji pa će tako Poreč Major i ostali turniri serije biti pravi sportsko-zabavni multimedijski spektakl.

Poreč Major već je u prva tri dana ugledao preko 100 odigranih mečeva na svojim terenima, a u naredna tri dana ovaj istarski grad očekuje pravi pjeskaški spektakl, s itekakvom zabavno-glazbenom pozadinom. Na fotografijama pogledajte atmosferu s glavnog terena, a sve o turniru pratite na www.swatchmajorseries.com gdje će od petka biti dostupan i prijenos uživo.

>> Odbojka na pijesku: Obje ženske ekipe ispale već u skupini

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DI
dinamojavolim1
06:06 05.06.2015.

svaka cast ljudima koji su ovo organizirali u porecu,siguran sam da ce taj turnir visestruko isplatiti