Hajduk rješava radne dozvole

Porezna uprava daje zeleno svjetlo

25.09.2006.
u 18:18
Pogledaj originalni članak

Hajdukovi nogometaši bez radnih dozvola Dario Damjanović i Pablo Munhoz, čiji je status na političku razinu uzdigao Osijekov predsjednik Branimir Glavaš, uskoro će dobiti spomenute dozvole.

- Od Ministarstva financija odnosno splitske ispostave Porezne uprave još smo u travnju, sukladno uputi Hrvatskoga olimpijskog odbora, zatražili potvrdu o odgodi uplate duga. Sada smo samo poslali požurnicu, jer kada dobijemo tu potvrdu, onda neće biti nikakvih zakonskih zapreka da svi hajdukovci dobiju radne dozvole - kazao je Hajdukov odvjetnik Mate Peroš.
Dakle, Porezna uprava treba dati zeleno svjetlo i svi problemi bit će riješeni. Usto, Hajdukov odvjetnik naglasio je vrlo bitan podatak.

- Hajduk je za sve strance zatražio radne dozvole, ali rješenja još nismo dobili - rekao je Peroš.
Premda to u Hajduku nitko javno ne želi kazati, svi smatraju da iza Osijekove žalbe stoji Dinamo. Drže da je to svjesno unošenje nemira u momčad.

Posebno kada su saznali da je Osijekov igrač Lopez ugovorom vezan s Dinamom, pa posuđen u Gradski vrt. Što je malo tko znao. A u biti to je legalna prijevara, jer ni Osijek, zbog blokade računa, ne može svojim igračima ishoditi radne dozvole. (om)

Pogledajte na vecernji.hr