Kritike Santosu

Portugalac uveo novi sustav nakon devet godina

Foto: Reuters
Portugalac uveo novi sustav nakon devet godina
04.09.2010.
u 20:55
Grčki mediji, razočarani remijem s Gruzijcima, udaraju po izborniku: zašto je promijenio sustav igre u kojem je reprezentacija, s Rehhagelom, igrala devet godina.
Pogledaj originalni članak

Santos je počeo s 4-4-2 u rombu, a završio s 4-3-3, što mu je i donijelo izjednačenje.

A Portugalac se žali kao je nemoćan jer mu ni jedan napadač nije viši od 1,75 cm i u skoku su potpuno inferiorni.

Sada Grci pišu kako je utakmica u Zagrebu "preuranjen finale kvalifikacija", što je za Santosa vrlo opasno.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VE
Velikogoričan56
09:23 05.09.2010.

Kvalifikacije su duge, bit ce posrtanja i Grka i nas, ovisimo samo o sebi, kad smo u formi i igramo srcem nitko nas ne moze pobijediti.

Avatar Idler 3
Idler 3
12:51 05.09.2010.

Nije problem sustav, problem može bit sam ak nemaš odgovarajuće igrače za nekaj kaj pokušavaš provest ili jedsnostavno nisi do kraja uigral ekipu. No pravi problem je to kaj su kvalifikacije tek počele, a neki nas već vide kao pobjednike na kraju. Nikog ne podcjenjivat i ulazit u svaku tekmu 100 % je jedini recept - svaki bod je jednako bitan !!!