DAVOR ŠUKER:

Poznajem bugarske igrače, ali ne bih govorio o imenima

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Poznajem bugarske igrače, ali ne bih govorio o imenima
09.10.2014.
u 17:58
– Italija, Hrvatska, Bugarska i Norveška borit će se za prva dva mjesta koja izravno vode na EURO 2016. – rekao je Šuker
Pogledaj originalni članak

Po dolasku u Sofiju hrvatske je reprezentativce dočekalo nekoliko desetaka domaćih obožavatelja, koji su tražili autograme i fotografije s našim igračima, a najtraženiji je bio vezni Luka Modrić. No jedini je stao pred predstavnike medije predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker. Istaknuo je pritom tamošnjim medijima da Hrvatska cijeni bugarsku reprezentaciju.

– Bugarska je velika zemlja, ima kvalitetne igrače i cijenimo bugarsku reprezentaciju. Ovo je vrlo važna utakmica za obje reprezentacije. Jasno je da Bugarska želi pobjedu, a mi moramo izvući pozitivni rezultat – istaknuo je Šuker pa se osvrnuo na glasine kako Hrvati podcjenjuju Bugare:

– Ne slažem se s time, ali što ja tu mogu. To morate pitati njih. Ja sam vam rekao da cijenimo Bugarsku, a predsjednik bugarskog Saveza Borislav Mihajlov je moj prijatelj. Poznajem bugarske igrače, ali ne bih sada govorio o imenima. O tome ćete čuti od našeg izbornika.

Za kraj je priču okrenuo na skupinu, koju vidi kao iznimno tešku i zahtjevnu.

– Italija, Hrvatska, Bugarska i Norveška borit će se za prva dva mjesta koja izravno vode na EURO 2016.

Prema pisanju bugarskih medija, zasad je prodano 15 tisuća ulaznica, ali očekuje se da će u petak na stadionu Vasil Levski biti barem 30 tisuća gledatelja.

>> Hrvati su me uvrijedili svojim komentarima

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
19:40 09.10.2014.

Šuker navodno poznaje bugarske igrače, ali ne bi želio govoriti o imenima o kojima nema pojma ili jih nezna.

SP
splitskodite1976
21:31 09.10.2014.

Maminjova lutkica.....

Avatar rajetin
rajetin
23:34 09.10.2014.

- Italija, Hrvatska, Bugarska i Norveška borit će se za prva dva mjesta koja izravno vode na EURO 2016. – rekao je Šuker. Mudro zbori! Briljantan um.