BORBA ZA ZLATO

Poznati finalisti odbojkaškog kupa Hrvatske: Dinamo prvi put u finalu, čeka ga Mladost

Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
Zagreb: MEVZA liga, 1. kolo, HAOK Mladost - OK Marina Kaštela
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
Zagreb: MEVZA liga, 1. kolo, HAOK Mladost - OK Marina Kaštela
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
Zagreb: MEVZA liga, 1. kolo, HAOK Mladost - OK Marina Kaštela
10.02.2023.
u 07:00
Ekipa s Peščenice pojačala se s dvije sjajne igrače i rezultat nije izostao. Carla Stošić ima tek 15 godina, dok je Lucija Babić (28) igrala i u SAD-u.
Pogledaj originalni članak

Poznati su finalisti ovogodišnjeg hrvatskog kupa za odbojkašice i odbojkaše. Tako će u finalu Kupa Snježane Ušić 14. ožujka igrati dva zagrebačka sastava – Mladost i Dinamo, dok će u finalu Kupa Vinka Dobrića dan kasnije igrati zagrebačka Mladost i Mursa Osijek.

– Čestitke mojoj ekipi na pobjedi nad Kelteksom u polufinalu. Znale smo da neće biti lako s njima jer je to ekipa koja se bori doslovno za svaki bod. A i kup-utakmice su najopasnije jer je to samo jedna utakmica u kojoj je sve moguće. Stoga smo bile fokusirane i držale se dogovora pa nije bilo opasnosti za rezultat. – rekla je Aida Mehić, igračica Mladosti.

Dinamo, sastav s Peščenice, prvi će put igrati u finalu kupa.

– Lani smo ispali od Mladosti u polufinalu i sada je prilika da im uzvratimo. One su favoritkinje, ali favoriti ne pobjeđuju uvijek, zar ne – rekao je Nino Matjačić, alfa i omega kluba.

Dinamo se ove sezone pojačao s dvije sjajne igračice. Iz Pule je došla 15-godišnja Carla Stošić, za koju kažu da je jedan od najperspektivnijih libera u Hrvatskoj, te Lucija Babić, 28-godišnjakinja koja je četiri godine igrala u Americi te po jednu sezonu u Danskoj i Finskoj. Ona igra na mjestu korektora. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.