OVO NIJE OČEKIVAO

Zvijezda vatrenih stigla u Beograd, a ondje ga dočekala - izolacija: Neugodnu situaciju nije mogao izbjeći

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Okupljanje nogometaša u hotelu Sheraton uo?i odlaska na Svjetsko nogometno prvenstvo u Katar
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Nogometaši počeli pristizati na okupljanje u Zagrebu
25.10.2024.
u 09:50
Ne bi ovo trebalo imati dalekosežnije posljedice niti po klub, a niti po hrvatsku reprezentaciju koju uskoro očekuju posljednja dva nastupa u Ligi nacija, protiv Škotske i Portugala sredinom studenog
Pogledaj originalni članak

Nezgodno to zvuči, ali srećom, nema opasnosti. Tako se može sumirati rečeno iz naslova ove priče, vijest povezana s Lukom Sučićem u Beogradu. Naime, hrvatski nogometni reprezentativac ostao je izoliran u jednom beogradskom hotelu. Razlog je - koronavirus.

Sučić je sa svojim Real Sociedadom doputovao u Beogradu na utakmicu Europske lige protiv izraelskog Maccabija iz Tel Aviva. S obzirom na to da u Izraelu uvjeti nisu baš takvi da bi se ondje igrao nogomet, Maccabi je sa svojom nogometnom i košarkaškom ekipom domaćin u Beogradu.

Hrvatski reprezentativac međutim, zbog pozitivnog testa na COVID nije mogao participirati na utakmici. Morao je ostati u izolaciji u hotelu, a nije još poznato hoće li moći igrati u nedjelju protiv Osasune za koju igra naš reprezentativni napadač Ante Budimir. Inače, Real Sociedad uspio je pobijediti Maccabi i bez Sučića, završilo je 2:1 za španjolsku momčad.

Ne bi ovo trebalo imati dalekosežnije posljedice niti po klub, a niti po hrvatsku reprezentaciju koju uskoro očekuju posljednja dva nastupa u Ligi nacija, protiv Škotske i Portugala sredinom studenog.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.