NAKON MUČNIH SCENA

Poznati Srbin žestoko o transparentu protiv Hrvata, komentar odjeknuo kod susjeda

Foto: Printcreen Youtube
Poznati Srbin žestoko o transparentu protiv Hrvata, komentar odjeknuo kod susjeda
11.02.2022.
u 13:24
- Samo jad i gađenje osjećam prema stoci koja ima mržnju prema drugim nacijama. Postoje samo dobri i loši ljudi. Ovo na utakmici su loši. Da ne bude da šutimo pred go**ima - napisao je Jovanović
Pogledaj originalni članak

Legendarni vaterpolist i dojučerašnji trener Crvene zvezde, Mirko Vičević, napustio je klupu beogradskog kluba nakon skandala koji potresa područje bivše države. Podsjetimo, na transparentu koji su Delije podigli na tribinama bazena "Milan Gale Muškatirović" pisalo je "Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija", a uz to su skandirali i Ratku Mladiću te Vičeviću poručili kako "nikada neće biti jedan od njih".

Sve to što se događalo na tribinama bazena u Šapcu bilo je iznimno mučno tako da je pobjeda Vičevićevih igrača pala u drugi plan. 

A sada se o ovom incidentu oglasio Milan Jovanović, poznati srpski trener, glumac i nekadašnji svjetski prvak u powerliftingu. Oštro je osudio vrijeđanje drugih nacija.

- Samo jad i gađenje osjećam prema stoci koja ima mržnju prema drugim nacijama. Postoje samo dobri i loši ljudi. Ovo na utakmici su loši. Da ne bude da šutimo pred go**ima - napisao je Jovanović na Twitteru gdje ga prati 25 tisuća ljudi.

Inače, Mirko Vičević je najtrofejniji crnogorski vaterpolist i član Kuće slavnih. Sa SFRJ ima osvojenu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Seulu 1988. godine. Zvezdinim navijačima smeta što je hrvatske nacionalnosti, a trenutno je i predsjednik Hrvatskog građanskog društva Crne Gore u Kotoru. Smeta im i njegov  angažman u DPS-u u sklopu kojega je bio vijećnik stranke Mile Đukanovića u Kotoru.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar barba_barba
barba_barba
22:23 11.02.2022.

Interesantan bi bio stav presednika i velikog delije, Minise Sihajlovica i legende Dragana Dzajica.