NAKON ROLAND GARROSA

Poznati tenisač fizički nasrnuo na taksista, policija uhitila i njega i još jednu osobu

Foto: Sandrine Thesillat / Panoramic / Bestimage
Poznati tenisač fizički nasrnuo na taksista, policija uhitila i njega i još jednu osobu
27.05.2022.
u 18:32
Ipak, epilog čitave situacije je da je Argentinac na kraju bio oslobođen od optužbi zbog nedostatka dokaza i svjedoka, s obzirom da u blizini nije bilo kamera ili nekoga tko je vidio točno što se dogodilo
Pogledaj originalni članak

Već u prvoj fazi natjecanja na Roland Garrosu, Francisco Cerundolo je eliminiran. Bolji je bio Daniel Evans s 0:3 u setovima (6:7, 4:6, 4:6).  No, kao što bi mnogi učinili, Argentinac je odlučio još malo ostati u Parizu, ali jedan od najatraktivnijih gradova svijeta i Argentinac nisu baš najbolja kombinacija. 

Naime, kako javljaju francuski mediji, Cerundolo je oko 1:45 iza ponoći napao taksista zato što je odbio prevesti njega i još četvoricu njegovih prijatelja, zato što je automobil predviđen da primi samo četiri osobe. Tenisač je izgubio živce, ošamario je taksista koji je samo radio svoj posao, a onda je taksist pronašao policijsku patrolu u blizini i prijavio zločin.

- Primijetio sam da su pili - rekao je taksist policajcu i dodao da je tenisač ponudio platiti više ako pristane, a onda je postao agresivan. Tenisačevo društvo odgurnulo je taksista, a onda je policija stigla u hotel u kojem je tenisač boravio. Uhitili su njega i još jednu osobu. 

Ipak, epilog čitave situacije je da je Argentinac na kraju bio oslobođen od optužbi zbog nedostatka dokaza i svjedoka, s obzirom da u blizini nije bilo kamera ili nekoga tko je vidio točno što se dogodilo.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.