transfer bomba

Poznato ime blizu Poljuda: Veliko pojačanje je na pragu povratka u Hajduk?

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Poznato ime blizu Poljuda: Veliko pojačanje je na pragu povratka u Hajduk?
03.01.2023.
u 13:25
Hajduk navodno na meti ima svog bivšeg igrača koji ima šest nastupa i jedan gol za mladu reprezentaciju
Pogledaj originalni članak

Nakon što su doveli Ivana Leku za glavnog trenera, čini se da se u Hajduku radi puno parom i na pojačanjima tijekom zimskog prijelaznog roka. Naime, iskusni 35-godišnji krilni napadač Marin Tomasov mogao bi pojačati redove bijelih i tako im pomoći u lovu na naslov prvaka kojeg čekaju već godinama. Tu vijest donosi portal Germanijak, ostaje za vidjeti hoće li se ove spekulacije uistinu i realizirati. 

- U Hajduku rade sjajne stvari, ulaže se ozbiljan novac, dolaze odlični igrači, velika je euforija i da budem iskren, baš radi svega navedenog, volio bih da Hajduk više osvoji taj naslov. Sad, ove ili sljedeće godine, nebitno, ali volio bih da im se to dogodi - rekao je Tomasov pred okršaj Tobola i Hajduka u sklopu KL-a. 

Tomasov iza sebe bogato inozemno iskustvo jer je nastupao za kultni Munchen 1860, zatim u kazahstanskom divu Astani, a igrao je i za Al Nassr koji je nedavno doveo Cristiana Ronalda. U Astani je Tomasov postao prava legenda kluba, u 190 nastupa zabio je 90 pogodaka uz 75 asistencija, osvojio je četiri naslova prvaka države, a u dva navrata bio je i prvi topnik lige. Nudili su mu kazahstansko državljanstvo, ali nije ga prihvatio.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

B2
bordon 2
13:52 03.01.2023.

Prodaju darovite klince za kikiriki a dovlače islužene koje nitko neće. I viču titula.

Avatar southman
southman
13:41 03.01.2023.

Zlatko Vujović je slijedeći. Ali tek za 2.g. Još je premlad.

TE
Teig1
13:37 03.01.2023.

Uh, ima jedan dobar sa 40 godina brz je dobro trči ali nažalost ne 90 minuta...