PREMIER LIGA

Poznato tko bi trebao na klupu Arsenala, Vlašić ostao bez trenera

Foto: Reuters/Pixsell
Sam Allardyce
Foto: Reuters/Pixsell
Sam Allardyce
Foto: Reuters/PIXSELL
Sam Allardyce
Foto: Reuters/PIXSELL
Sam Allardyce
Foto: Reuters/PIXSELL
Sam Allardyce
16.05.2018.
u 13:11
Marco Silva, bivši trener Watforda o kojem se govorilo kao o mogućem nasljedniku Koemana, najizgledniji je kandidat za klupu kluba iz Merseysidea
Pogledaj originalni članak

Trener engleskog prvoligaša Evertona Sam Allardyce smijenjen je u srijedu nakon što je momčad vodio šest mjeseci i doveo je do osmog mjesta na ljestvici Premier League.

Bivši engleski izbornik Allardyce, koji je na klupi Evertona zamijenio Nizozemca Ronalda Koemana u studenom kada je klub bio 13. na ljestvici s pet bodova više od zone ispadanja u drugu ligu, smijenjen je godinu dana prije isteka ugovora. 

Marco Silva, bivši trener Watforda o kojem se govorilo kao o mogućem nasljedniku Koemana, najizgledniji je kandidat za klupu kluba iz Merseysidea u čijim redovima igra hrvatski nogometaš Nikola Vlašić.

Bivši veznjak Arsenala 36-godišnji Španjolac Mikel Arteta vrlo je blizu tome da postane novi trener "topnika", objavili su u srijedu britanski mediji.

Nakon što je Arsene Wenger, koji je bio za kormilom 22 godine, najavio odlazak iz kluba, Arsenal je pokušao postići dogovor s trenerom Juventusa Maxom Allegrijem. No, pregovori su propali, pa se je vodstvo "topnika" okrenulo Mikelu Arteti, koji je posljednje dvije sezone bio pomoćnik Pepu Guardioli u Manchester Cityju. 
 
Mediji tvrde da su pregovori s Artetom u završnoj fazi, te da bi uskoro trebao biti imenovan trenerom Arsenala.
 
Arteta je igračku karijeru počeo u drugoj momčadi Barcelone, a nakon toga je igrao za Glasgow Rangers, Real Sociedad i Everton, da bi karijeru završio u Arsenalu (2011–2016).


 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
13:42 16.05.2018.

Poznato tko bi trebao na klupu Arsenala iz Kijeva i HNK Zrinskog iz Mostara, Praljak ostao bez trenera, nade na friski luft i mogucnosti bez robijaškog staža.