MATIJA ĐULVAT

Pred 5000 Boysa nije bilo moguće izgubiti

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Prva hrvatska malonogometna liga, druga utakmica polufinala, MNK Futsal Dinamo - MNK Novo Vrijeme
Foto: Damir Mrvec
Nezaboravna atmosfera na Futsal Dinamo - Novo Vrijeme
Foto: Futsal Dinamo
Podrška kakvu rijetko tko ima, pogledajte kako su Bad Blue Boysi slavili pobjedu Futsal Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Futsal Dinamo na krilima Boysa izborio povijesni plasman u Ligu prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Futsal Dinamo na krilima Boysa izborio povijesni plasman u Ligu prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Futsal Dinamo na krilima Boysa izborio povijesni plasman u Ligu prvaka
14.05.2023.
u 08:00
- Kada sam ušao u dvoranu i vidio da je puna, pomislio sam samo da igrači ne izgore u atmosferi. Srećom, to se nije dogodilo. Navijači su ih nosili do konačne pobjede i hvala im na tome - rekao je Matija Đulvat, trener Futsal Dinama.
Pogledaj originalni članak

Futsal Dinamo izborio je prvi, povijesni finale prvenstva Hrvatske, i to tek u sedmom pokušaju. Naime, u dosadašnjih šest polufinala uvijek bi ispao. No, velika prilika ukazala mu se nakon pobjede u Makarskoj nad Novim vremenom Apfelom (2:1). Meč-loptu imali su u Zagrebu i iskoristili je pobijedivši s 3:2 nakon što su gubili 0:2. Uz odličnu utakmicu, sve pohvale idu i gledateljima. Bad Blue Boys ispunili su "dvojku" Sportskog doma. Za Futsal Dinamo navijalo je 5000 gledatelja svih 40 minuta. Nisu prestali navijati ni na sekundu. Takva atmosfera podsjetila nas je na zlatne dane rukometnog kluba Zagreba kada su Boysi punili Ledenu dvoranu u susretima Kupa prvaka.

- Ulazak u finale je veliki uspjeh za Zagreb, ove divne navijače i igrače. Pokazali smo veliki karakter. Nismo se predavali ni kada smo gubili 0:2 i kada su mnogi mislili da je sve izgubljeno. I u mene se tada uvukao strah, ali uz ovakvu atmosferu nije bilo moguće izgubiti. Kada sam ušao u dvoranu i vidio da je puna, pomislio sam samo da igrači ne izgore u atmosferi. Srećom, to se nije dogodilo. Navijači su ih nosili do konačne pobjede i hvala im na tome - rekao je Matija Đulvat, trener Futsal Dinama.

U drugoj polufinalnoj utakmici Olmissum je pobijedio u gostima Square (4:1) i protiv Omišana će igrati u finalu.

- Sigurno ćemo barem jednom igrati u Zagrebu i nadam se da će se ovakva atmosfera ponoviti. Da bismo osvojili naslov trebat će nam barem jedna pobjeda u gostima - istaknuo je Đulvat.

Gosti su poveli pogocima Juretića i Jeffersona, a do kraja poluvremena Dinamo je izjednačio pogocima Dekanića i Perića.

- Igrali smo čvrsto, sigurno i napadački. Nismo se predavali i pokazali smo da pobjeđuje hrabra i uporna momčad - rekao je Ante Piplica, vratar Futsal Dinama.

Pobjednički pogodak postigao je Filip Novak.

- Drugu utakmicu zaredom postigao sam pobjednički pogodak. Malo smo loše počeli, ali smo na kraju zasluženo pobijedili. Ima istine i u tome da nam se nije više dalo u Makarsku (smijeh). Nadam se da ćemo na kraju osvojiti i naslov. Ozračje je sjajno. Čim sam izišao na parket naježio sam se - rekao je Novak. 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.