NAGLASAK

Predsjednici osvajaju nogometne naslove

17.07.2007.
u 18:38
Pogledaj originalni članak

Dinamo je jučer igrao u pretkolu Lige prvaka, Hajduk i Slaven Belupo sutra kreću u Kup Uefe. A za nekoliko dana počet će i naša nogometna liga. U novom, ali i starom, zatrovanom ozračju. No, sama igra opet je u drugom planu.

Naime, traje rat nogometnih čelnika, hvatanje pozicija i snaženje utjecaja.

Jer, očito je manje bitno kako je Ivanković pripremio plave ili je li Rukavina namjestio golgeterske sprave, važnije je što Dinamo (Mamić) gubi utjecaj u HNS-u, što je Hajduk (Grgić) sve jači. O naslovima prvaka odlučuje se u kancelarijama, onaj tko je ondje jači bliži je tronu. Razotkrili su se nogometni čelnici u toj svojoj borbi.

Koja donosi samo nevolje na početku prvenstva. I onda ćemo se čuditi što naše klubove iz Europe izbacuju momčadi iz slabašnih nogometnih liga. Jer, naši su klubovi i igrači očito naviknuti na to da netko iz kancelarija za njih odradi posao. No, u Europi neće, u Europi se priznaju nogometne vještine.

A ne uredske akrobacije. Mamićevo okretanje protiv Vlatka Markovića možda je i kraj Markovićeve vladavine. Iako, uzmimo sve s rezervom. Tko zna kakav će "dupli pas" sutra netko odigrati iza zatvorenih vrata.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr