KUSTIĆ U MADRIDU

Predsjednik HNS-a prvi put odlazi posjetiti Luku Modrića: Sastat će se prije najvećeg derbija

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Bratislava: Hrvatski reprezentativci na treningu prije utakmice sa Slovačkom
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Članovi skupštine HNS-a dolaze na izbornu sjednicu u hotel Westin
Foto: Reuters
17.03.2022.
u 16:45
Izravno će iz Madrida, zajedno s reprezentativcima, sljedeći tjedan otputovati u Dohu, na prvo ovogodišnje okupljanje nacionalne momčadi.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić danas je, nakon završetka zasjedanja Skupštine HNS-a u Zagrebu (hotel Sheraton, 12 sati), otputovao u Madrid gdje Hrvatska imaju dvojicu reprezentativaca, Luku Modrića u Realu i povratnika u nacionalnu momčad Šimu Vrsaljka u Atleticu.

Ovo je prvi Kustićev predsjednički posjet legendarnom kapetanu vatrenih, s kojim će se sastati prije nedjeljnoga derbija, Clasica s Barcelonom (21 sat), te će i prisustvovati toj utakmici.

Foto: Reuters

Kustić će izravno iz Madrida, zajedno s reprezentativcima, sljedeći tjedan otputovati u Dohu, na prvo ovogodišnje okupljanje nacionalne momčadi. Vatreni će 26. ožujka na poprištu Svjetskoga prvenstva, stadionu Education City, igrati prijateljsku utakmicu sa Slovenijom, a tri dana kasnije s Bugarskom.

Time neće biti kraj Kustićevu boravku u Kataru jer će 1. travnja, zajedno s izbornikom Zlatkom Dalićem, nazočiti i ždrijebu skupina Svjetskog prvenstva, natjecanja na kojemu će Hrvatska braniti svjetsko srebro iz Rusije.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.