NBA liga

Prekinut niz Bogdanovićevog Washingtona, Hezonjin Orlando doživio 44. poraz

Foto: Press Association/Pixsell
Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/PIXSELL
Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Hezonja
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Hezonja
14.03.2017.
u 09:59
Bogdanović je odigrao za Wiazrdse 25 minuta sa skromnim učinkom, ubacio je 12 koševa uz četiri skoka i jednu asistenciju.
Pogledaj originalni članak

Osima LA Lakersa za koje je briljirao Ivica Zubac, poraze su sinoć upisali i Washington Wizardsi Bojana Bogdanovića te Orlando Magic Marija Hezonje.

Od Wizardsa su sa 119-104 bolji bili Minnesota Timberwolves i tako su prekinuli njihov niz od pet uzastopnih pobjeda. Orlando Magic je izgubio sa 120-115 od Sacramento Kingsa.

Bojan Bogdanović je odigrao za Wiazrdse 25 minuta sa skromnim učinkom, ubacio je 12 koševa uz četiri skoka i jednu asistenciju. 

Timberwolvese je predvodio Karl-Anthony Towns sa 39 pogotka i 13 skokova, a Ricky Rubio je zabio 22 koša i postavio je novi rekord momčadi sa čak 19 asistencija.

Kod Washingtona najbolji je bio John Wall koji je utakmicu završio sa 27 koševa.

Mario Hezonja je u porazu Orlanda odigrao 18 minuta i u tom je vremenu ubacio devet koševa uz tri skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. Najbolji u redovima Magica bio je Elfried Payton koji je upisao triple-double, šesti ove sezone, sa 13 koševa, 13 asistencija i 10 skokova.

Kod Sacramenta je čak sedam igrača imalo dvoznamenkasti učinak, a najbolji je bio Anthony Tolliver sa 19 pogodaka od čega je pet trica. 

Rezultati

Toronto Raptors - Dallas Mavericks          100-78

Memphis Grizzlies - Milwaukee Bucks         113-93

San Antonio Spurs - Atlanta Hawks           107-99

Minnesota Timberwolves - Washington Wizards 119-104

Utah Jazz - Los Angeles Clippers            114-108

Sacramento Kings - Orlando Magic            120-115

Denver Nuggets - Los Angeles Lakers         129-101

Rezultati by SofaScore
POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.