incident u njemačkoj

Prekinuta utakmica nakon što je sudac pogođen u glavu

Foto: NordPhoto/PIXSELL
Martin Petersen
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Martin Petersen
Foto: DPA/Pixsell
Martin Petersen
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Martin Petersen
11.08.2015.
u 11:13
Sudac je odmah nakon incidenta prekinuo susret, a o sudbini utakmice odlučit će Njemački nogometni savez.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je u subotu napadnut autobus Herthe, njemački je nogomet obilježio još jedan nemili događaj. Utakmica kupa između Osnabrücka i Leipziga u nedjelju je prekinuta jer je sudac pogođen upaljačem, piše Goal.

Sudac Martin Petersen pogođen je u 71. minuti u trenutku kada je pokušavao umiriti dvojicu igrača koji su se porječkali. Sudac je odmah nakon incidenta prekinuo susret na kojemu je Osnabrück vodio sa 1:0. O sudbini utakmice odlučit će Njemački nogometni savez.

"Ovo je katastrofa. To je napravio jedan od 13.000 gledatelja, ali nema opravdanja. Jako nam je žao", izjavio je nakon incidenta predsjednik njemačkog trećeligaša Lothar Gans.

>>Šou zbog 'fair playa': Dva gola u sudačkoj nadoknadi, jedan čudniji od drugog

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

CE
cenzura
13:57 11.08.2015.

Po stupidnim komentarima nemrem skužit jel ovaj članak o Dinamu i Mamiću ili o uttakmici VBF Osnebrick-RB Leipzig??? Ovu drugu sam gledao i najsmješnije je što "navijač" nije gađao suca nego gostujućeg napadača. Inače sudac je katastrofalno loše sudio i mislim da bi i bez ovog incidenta utakmica bila prekinuta jer su se igrači do 70-ete minute desetak puta hvatali za vratove a ovaj nikoga nije isključio. Lik je u potpunosti bio izgubljen!

DI
diskasting
13:43 11.08.2015.

Jedini koji se sramoti si ti satro dinamovac , a ispod majice od dinama slika glavonje svi ste isti skrivate se iza navijaca dinama i sramotite grad zagreb , hrvatsku drzavu, i svakog navijaca dinama... A sve su vam krivi bbb.... A hns je naravno glavni krivac za sve nerede na repki nek se maknu pa cemo vidjeti dali ce biti nereda.... A kazem a to sam 100% siguran kad se makne markoviceva garnitura biti ce mira isto tako je sa dinamom... Ali sta ja tebi se imam opravdavati buducnost ce pokazati da sam bio u pravu. Pati mamicevac, brojis sitno...

DI
diskasting
11:39 11.08.2015.

Da ne povjeruješ, sad bi mamićevci rekli ma to su huligani bbb sve krivi, doživotno u zatvore samo nas sramote bla bla bla bla itd. zar ima huligana i u njemačkoj?????? znači ipak nismo toliko primitivni kako bi nas mamićevci prikazali??