BLIŽI SE RASTANAK

Prema talijanskim medijima Livaković je blizu prelaska u velikana Serie a

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Zagreb: Trening nogometnih reprezentativaca prije utakmice s Austrijom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Osijek: Zagrijavanje igrača uoči utakmice Hrvatska protiv Austrije
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dinamo osvojio 23. naslov prvaka Hrvatske
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Zagrijavanje igrača Dinama uoči derbija s Hajdukom
10.06.2022.
u 12:25
Prema Transfermarktu Livakoviću je nedavno pala cijena pa sada vrijedi 8,5 milijuna eura. No Talijani moraju biti spremni na to da Dinamo svojeg dokapetana, koji je u klubu još od 2015. godine, neće pustiti za 'tako male novce'.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativni vratar i prvi golman zagrebačkog Dinama Dominik Livaković sve je bliže izlaznim vratima kluba. Kako pišu talijanski mediji dulji je popis klubova koji su zainteresirani za usluge 27-godišnjeg Zadranina.

Prvi u redu je talijanski velikan Lazio koji prema pisanju Calciomercata ima veliku želju dovesti Livakovića još ovoga ljeta. No moraju znati da ga s Dinamom veže ugovor do ljeta 2024. godine.

Prema Transfermarktu Livakoviću je nedavno pala cijena pa sada vrijedi 8,5 milijuna eura. No Talijani moraju biti spremni na to da Dinamo svojeg dokapetana, koji je u klubu još od 2015. godine, neće pustiti za 'tako male novce'. Procjenjuje se da će tražiti između 10 i 15 milijuna eura odštete. 

Livaković je u šest sezona s Dinamom osvojio pet naslova prvaka, dva puta Hrvatski kup te izborio povijesno proljeće u Europi. Odigrao je 234 utakmice, a u čak 118 nastupa nije primio pogodak

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

RE
RedTree
14:01 10.06.2022.

Slab na ubačajima i udarcima izvan, neki dan primio gol u bliži kut, 27.godina već skupio, ako dobiju cifru s tm još su i dobro prošli. Jedno vrijeme bio u formi.

ST
stefj
12:45 10.06.2022.

Eh da, šteta. Već dugo Dinamo nije imao toliko kvalitetnog golmana...

JA
Jaksha
09:19 12.06.2022.

Los u izlascima na okomice i visoke lopte, neodlucan, nema koljeno u svijeci i ruse ga u skoku....krivi treneri u Dinamu i repki