Dragan Bošnjak

Preminuo bivši igrač Dinama, bio je član legendarne momčadi

Foto: GNK Dinamo
Dragan Bošnjak
Foto: GNK Dinamo
Dragan Bošnjak
28.03.2019.
u 15:11
Nakon Dinama igrao je i u vinkovačkom Dinamu, portugalskom Figueresu te Spartaku iz Subotice. Nastupao je za U-21 reprezentaciju Jugoslavije.
Pogledaj originalni članak

Dragan Bošnjak, bivši igrač zagrebačkog Dinama, preminuo je u 64. godini života. 

U Dinamo je stigao 1979. godine iz Vojvodine, a u klubu je ostao do kraja 1984. godine. U tom periodu bio je standardni prvotimac, a upisao je 114 službenih nastupa i postigao četiri pogotka.

S klubom je osvojio kupove 1980. i 1983. godine te prvenstvo 1982. godine. Nakon Dinama igrao je i u vinkovačkom Dinamu, portugalskom Figueresu te Spartaku iz Subotice.

Nastupao je za U-21 reprezentaciju Jugoslavije.

Igrao je u generaciji sa Zajecom, Kranjčarom, Mlinarićem, Cerinom, Vlakom, Mustedanagićem, a vodio ga je legendarni trener Ćiro Blažević.

>>> Pogledajte koji igrači su osigurali Dinamu europsko proljeće

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IL
ilijan1a
20:17 28.03.2019.

Počivaj u miru božjem legendo

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
22:41 28.03.2019.

Počivao u miru božjem