POČIVAO U MIRU

Preminuo je legendarni jugoslavenski sportaš. Igrao je za nezaboravnu generaciju europskog prvaka

Foto: Pixabay
Preminuo je legendarni jugoslavenski sportaš. Igrao je za nezaboravnu generaciju europskog prvaka
23.10.2024.
u 11:15
Kao igrač imao je puno nastupa u dresu Borca, s kojim je ostvario velike uspjehe u ligi bivše Jugoslavije, a bio je i član legendarne generacije kluba iz Banja Luke, koja je 1976. godine postala prvakom Europe.
Pogledaj originalni članak

Tužna vijest stigla je kada se saznalo da je preminuo legendarni rukometaš Banjalučkog Borca Miro Bjelić u 81. godini života. Bjelić je rođen 1943. godine i cijelu karijeru proveo je u redovima momčadi iz Banja Luke. Kao igrač imao je puno nastupa u dresu Borca, s kojim je ostvario velike uspjehe u ligi bivše Jugoslavije, a bio je i član legendarne generacije kluba iz Banja Luke, koja je 1976. godine postala prvakom Europe.

Vijesti o smrti njihovog dugogodišnjeg igrača potvrdio je Borac iz Banja Luke na svojim službenim stranicama: 'S tugom vas obavještavamo da je danas, u 81. godini, preminuo Miro Bjelić.'

VEZANI ČLANCI:

Bjelić je bio istaknuti igrač i član legendarne zlatne generacije Borca, koja je 1976. godine postala prvakom Europe. Također, Bjelić je tijekom svoje karijere bio dugogodišnji član uprave i direktor kluba.

- Miro, neka ti je laka crna zemlja. Hvala ti za sve što si učinio za naš klub i naš grad. Tvoj Rukometni Klub Borac - dodali su.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.