ZVJEZDANI KLINCI

Prepoznajete li ga? Leipzig objavio sliku Gvardiola iz djetinjstva, navijači se nasmijali Olmu

Foto: Fenix (Petar Krešimir Puđa)
Joško Gvardiol i Dani Olmo
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
Novigrad: Mještani dočekali Vatrenog Joška Gvardiola koji im je podijelio autograme
Foto: Instagram
09.02.2023.
u 16:30
Objavili su fotografije desetorice igrača, među njima i spomenutog dvojca. Jedan korisnik Instagrama napisao je kako navijači Dinama znaju na kojim su slikama Dani i Joško.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši RB Leipziga nalaze se na četvrtom mjestu ljestvice Bundeslige, s četiri boda manje od vodećeg Bayerna. Svoj obol odličnim rezultatima dali su bivši dinamovci Joško Gvardiol (21) i Dani Olmo (24), koji su i među najskupljim igračima u svlačionici. Obojica su osobito traženi pa se tako nedavno pojavila informacija da Gvardiola želi Real, dok se Olma kroz glasine najviše povezivalo s Barcelonom, u kojoj je napravio neke od prvih nogometnih koraka.

Njemački klub upravo se kroz fotogaleriju na Instagramu prisjetio djetinjstva svojih igrača. Objavili su slike desetorice, među njima i spomenutog dvojca. Baš su s Gvardiolom, koji se nalazi u plastičnoj kantici, započeli pregled. Joško (21) veću je popularnost stekao nakon vrhunskih nastupa na Svjetskom prvenstvu u Kataru, nakon kojeg je postao najvrjedniji stoper svijeta prema Transfermarktu. 

Navijače je posebno nasmijala fotografija Olma, koji se igra s nogometnom loptom. Jedan je dodao kako navijači Dinama znaju na kojim su slikama Dani i Gvardiol. 

- Prvi je Joško, a onaj koji naganja loptu koja je veća od njega je Olmo - napisao je netko na Instagramu. 

Gvardiol je u tekućoj sezoni u klupskom dresu odigrao 24 službene utakmice, iako je, podsjećamo, uoči SP-a doživio ozljedu glave zbog koje je morao nositi masku. Zabio je i jedan pogodak, protiv Real Madrida, s kojim se sad povezuje, u listopadu u Ligi prvaka. Olmo je u 17 nastupa u različitim natjecanjima postigao četiri pogotka uz šest asistencija. 

Hrvatski reprezentativac vrijedi 75 milijuna, no u Leipzigu ima otkupnu klauzulu od 110 milijuna eura, dok vrijednost Olma trenutno iznosi 40 milijuna eura. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.