Bez potresa u Dinamu

Preživio noć: Čačić normalno vodio jutarnji trening plavih

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Preživio noć: Čačić normalno vodio jutarnji trening plavih
31.10.2012.
u 11:48
Zdravko Mamić najavio je da će o sudbini trenera i mogućim potezima razmisliti kad prespava, no Ante Čačić danas je normalno radio
Pogledaj originalni članak

Srijeda ujutro nije donijela potrese u Dinamo. Dan nakon izgubljene utakmice i sramote koju je Dinamo doživio od Zadra te ispao u osmini finala kupa, sve je izgledalo normalno. Naime, nekoliko sati nakon utakmice Zdravko Mamić najavio je kazne za trenera i igrače zbog tog poraza, ali i da će razmisliti kako dalje.

– Vidjet ću nakon prospavane noći, ne znam mogu li ovaj trener i ovi igrači izaći iz ovoga, biti jači – govorio je među ostalim stariji Mamić.

Gazda je jutros bio u klubu, ali zasad potresa nema. Igrači i trener Čačić ujutro su bili u svlačionici, izašli na teren igrališta Hitrec-Kacian i Ante Čačić normalno je vodio trening prve momčadi.

Možda tako i ne bi bilo da Mamić ima rješenje za novog trenera, a utakmice su toliko guste da jednostavno ima problem s vremenom, s trenutkom u kojem bi posegnuo za smjenom trenera. Po njegovim riječima, Tomislav Ivković nije kandidat, ali u kuloarima se opet spominje ime Krunoslava Jurčića, no i Mamić zna da bi to naišlo na negodovanje javnosti koliko god voli Jurčićev rad i studioznost. A možda ne želi u ovom trenutku novog trenera jer se boji novog potopa u Parizu u utorak, za novog stratega bilo bi pogubno kad bi startao s pet komada u mreži.

Uostalom, za četvrtak je najavljena konferencija za novinare Ante Čačića, a tema je utakmica s Istrom koja se igra u petak pa momčad već u ponedjeljak ujutro putuje u Pariz i to sve upućuje da Čačić do utorak navečer može biti miran. Iako, u Dinamu se nikad ne zna...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

SA
santos008
12:26 31.10.2012.

Sta ce im trener,ako vec mora ,nek otjera ovoga i uzme onu babu sto je odlezala u zatvoru radi 640 kuna,mozda bi se na Maksimiru okupilo i 30-tak tisuca gledatelja ,jer se narod u ovim teskim vremenima uzelio i cirkusa.

JO
jolly
12:27 31.10.2012.

Kako smo cjelo ljeto čitali sagu o Luki Modriću, tako cijelu jesen čitamo muke po Anti Čačiću. Hoće ga smjeniti, neće ga smjeniti, preživio noć i slično. Zanimljivo, kako nitko od večernjakovih nogometnih novinara nije napisao ni jedan tekst u kojem se ozbiljno analizira, zašto bi ga trebalo smjeniti. Očito je da Dasović, Jurišić i prvenstveno Junaci, ni ne smatraju da ga treba smjeniti (ili neznaju zašto), ali eto moraju potpirivati vatru u tom smjeru.

DU
duk
12:14 31.10.2012.

Tako je najbolje, ostavi ga do utorka a onda adio! Tko god dodje moze biti malo bolje! Samo puno je toga poruseno da bi se moglo brzo rijesiti problem. Dinamu treba prije svega dobar psiholog koji ce podici igrace a ujedno da nije pod Mamicevim utjecajem ( da mu za vrijeme tekme ne ulece na teren-nevidjeno!)