OPET IZAZVALA SENZACIJU

Prije osam godina ljepotom očarala svijet, a sada se pojavila u Kataru. Evo kako danas izgleda

Foto: Printscreen
Maria Fernandez
Foto: YouTube screesnhot
Winifer Maria Fernandez
Foto: YouTube screesnhot
Winifer Maria Fernandez
Foto: YouTube screesnhot
Winifer Maria Fernandez
25.11.2022.
u 17:57
Odbojkašica Fernandez pojavila na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Naime, ova 27-godišnjakinja bila je sakupljačica lopti na utakmici Argentine i Saudijske Arabije.
Pogledaj originalni članak

Odbojkašica Winifer Maria Fernandez (27) za samo nekoliko je dana 2016. godine postala zvijezda na društvenim mrežama. Njezine fotografije i videosnimke preplavile su internet i mnogi su je prozvali najljepšom odbojkašicom.

A zanimljivo da se Fernandez pojavila na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Naime, ova 27-godišnjakinja bila je sakupljačica lopti na utakmici Argentine i Saudijske Arabije.

Njena fotografija objavljena je na internetu pa je odmah krenula istraga kako bi doznao identitet djevojke. Na kraju se pokazalo da je riječ o odbojkašici čijoj se ljepoti već divio svijet.

Inače, Fernandez je bila sakupljačica lopti na utakmici Argentine i Saudijske Arabije gdje je mogla svjedočiti jednom od najvećih iznenađenja na SP-ima. Naime, Argentina je povela golom Messija, no Saudijska Arabija s dva je gola senzacionalno okrenula utakmicu i slavila s 2:1. 

>> VIDEO: Navijač Hajduka u majici Miše Kovača iz Dohe poručio: Hrvatska ide do kraja!

BIVŠI NAPADAČ HRVATSKE

Jelavić: Kramarić je najmanje kriv, ali ja bih stavio Livaju, može zabiti ni iz čega

- Sad svi govore da je bilo loše, realno je da smo svi očekivali više. No, kad pogledate ovo Svjetsko prvenstvo, vidite da je puno iznenađenja u dosadašnjem dijelu natjecanja. Mislim da taj rani termin utakmice nije odgovarao našim igračima, vjerujem da je utjecao na tempo igre, općenito na energiju - rekao je nekadašnji vatreni, koji je s reprezentacijom bio na SP-u 2014. godine.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AL
alkemik85
09:28 26.11.2022.

Po kojim kriterijima je ova lijepa? Ima kilu pudera i ispeglanu kosu, a donja vilica joj je k'o u Paje Patka.. Svaka druga prosječna Hrvatica je ljepša od ove na fotografiji.