SJAJAN DIZAJN

Primorac dobio majicu sa slikom trofejne momčadi Hajduka

Foto: Privatna arhiva
Primorac dobio majicu sa slikom trofejne momčadi Hajduka
18.06.2022.
u 18:35
Monika Sabljić, poznata splitska kreatorica, oduševljava novim majicama. Dizajnirala je dvije majice vezane za povijesne trenutke Hajduka
Pogledaj originalni članak

Monika Sabljić, poznata splitska kreatorica i supruga bivšeg nogometaša Gorana, ovih dana oduševljava majicama koje je dizajnirala. Za sada su na njima dvije teme, a vezane su za Hajduk.

Jedna kolekcija ima oslikanu momčad Hajduka iz sezone 1973./74., a druga čuveni poljubac Vilsona Džonija i Dražena Mužinića. Autor te fotografije je Jadran Lazić. Nedavno je majicu s trofejnom momčadi poklonila umirovljenom generalu Anti Gotovini, a ovih dana ponosni vlasnik ove majice postao je i Dragan Primorac, član Vijeća HOO-a i predsjednik Zdravstvene komisije Hrvatskog nogometnog saveza.

U kolekciji bFamous majica nalazi se i ona s fotografijom Doris Dragović, snimljena 1985. godine. Također je autor fotografije Jadran Lazić, najpoznatiji hrvatski paparazzo. Inače, Monika Sabljić ponijela je titulu Miss Dalmacije 1999. godine, a na tom izboru su, među ostalima, sudjelovale, danas pjevačica, Žanamari i danas glumica Ana Gruica. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.