NOVI PLAVI NAPADAČ

Primorac: Nije mi jasno zašto me nisu uzeli u Eintrachtu

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Primorac: Nije mi jasno zašto me nisu uzeli u Eintrachtu
16.02.2010.
u 13:31
U sjeni predstavljanja novoga centarfora Karla Primorca (25) prošao je još jedan zanimljiv maksimirski detalj. Dinamov glasnogovornik Ado Kožul, onako usput, predstavio je novu šarmantnu djelatnicu plavoga marketinga, nekada nadarenu tenisačicu Sandu Mamić (25). Posrijedi je kći Zdravkova, tj. dopredsjednikova bratića, koja je okončala karijeru zbog ozlijeđenoga koljena.
Pogledaj originalni članak

U biografiji joj piše da je svojedobno pobijedila slavnu Mary Pierce, a 2004. godine dosegnula je najviši renking karijere, 95. mjesto na WTA ljestvici.

Napokon je progovorio i novi Dinamov centarfor Karlo Primorac, dečko iza kojega su četiri teške ozljede.

– Samo molim dragoga Boga da mi da zdravlja! Zahvalan sam Dinamovu stožeru na povjerenju i nadam se da ću ga opravdati – kazao je Primorac.

Karlo je svojedobno imao prijelom gležnja, zatim težak potres mozga nakon sudara glavama s igračem Pule Radasom, uslijedila je operacija meniska, a prošle jeseni i trbušnoga zida. Zbog toga je odigrao samo četiri utakmice za Osijek.

Ove zime bio je na provjeri u njemačkom prvoligašu Eintrachtu iz Frankfurta.

– Bio sam ondje osam dana i odradio valjda sto treninga. I dan danas pitam se zašto me nisu angažirali jer, vježbajući s Eintrachtom, dokazao sam sebi da sam igrač za Bundesligu.

Karlo je uzeo dres s brojem 15, a konkurenciji u svlačionici poručio:

– Poštujem svakoga i sa svima želim biti dobar, možda ih čak potaknem na još bolji rad, a najviše vjerujem u sebe – zaključio je Primorac.

Još četiri špice

Plavi sada, osim Karla (čiji portret do jučer poslijepodne još nije bio na Dinamovoj stranici, iako je registriran još u siječnju), imaju još četiri napadača: Marija Mandžukića, Doda, Andreja Kramarića i Miroslava Slepičku.

Plavi danas ujutro putuju na kraće pripreme u Rovinj, među ostalima ide i kapetan Igor Bišćan, koji će raditi po posebnom programu. U Istri će odigrati dvije utakmice, u subotu s Porečom, u nedjelju s Rovinjem, te se nakon toga vratiti u Zagreb.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SO
sonderkomando
16:26 16.02.2010.

ma karlo je fantastican napadac samo nije imao srece u karijeri..toliko ozljeda da covjek ne povjeruje..SRETNO KARLO..DINAMO FOR EVER

SA
SI aka SI
14:20 16.02.2010.

e pa ja ne znam ni zašto te Dinamo uzeo, a ima Mandžu, Kramarića, Dodu (uz to plaća i Slepičku), a u Šibeniku je i Zec

DK
dkrizic
16:54 16.02.2010.

Bišćan će raditi po posebnom programu jer je susret s taksistom bio za njega traumatičan i ostavio trajne posljedice. Šta bi taj radio u životu da nema nogometa, vjerojatno vozio taksi.