Ništa od 4. titule

Primorje izgubilo od Barcelonete i ispalo u polufinalu Lige prvaka

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Primorje izgubilo od Barcelonete i ispalo u polufinalu Lige prvaka
30.05.2014.
u 22:06
- Dobro smo počeli i onda smo primili pet golova što je prelomilo utakmicu. Igrali smo loše igrača više iako smo napravili nekoliko kombinacija, nije išlo
Pogledaj originalni članak

U finalu Lige prvaka u subotu igraju Radnički i Barceloneta!  Primorje nije ostavilo snove o četirima titulama u jedonj sezoni, Barceloneta je u polufinalu pobijedila Primorje rezultatom 10:8.

- Što da kažem, razočaran sam! Došli smo u Barcelonu osvojiti titula prvaka! Barceloneta je igrala dobro, to je OK. Ali mi smo igrali jako loše, na pedeset posto mogućnosti. Previše smo pogrešaka učinili! Ne sjećam da smo jednu četvrtinu ikada izgubili 0:5! Imali smo svojih šansi, izradili smo nekoliko prilika s igračem više, ali nismo bili pravi – kaže Daniel Varga.

Nakon brzih 2:0 (Muslim, Radu) uslijedilo je opuštanje. Na pogodak Echeniquea 47. sekundi prije kraja nitko nije ni reagirao, ni Vićan koji je očekivao sudački prekid. Indikativan pogodak ukazao je da igrači Primorja nisu u utakmici.

- Dobro smo počeli i onda smo primili pet golova što je prelomilo utakmicu. Igrali smo loše igrača više iako smo napravili nekoliko kombinacija, nije išlo. Oni su svaku našu grešku kažnjavali, a mi ni peterac nismo iskoristili. Suđenje nam nije išlo u prilog, iako se ne ne želim vraditi na suce. Čestitam Barceloneti na pobjedi, žao nam je što nismo uspjeli. Pokušat ćemo osvojiti treće mjesto, želimo sezonu završiti pobjedom – rekao je trener Ivan Asić.

Onih 0:5 u drugoj četvrtini dugo će ova generacija igrača pamtiti. Ponajbolja momčad na svijetu bila je toliko spora i statična u napadu, istodobno nedovoljno agresivna u obrani za ratnički nastrojenu španjolsku momčad, da je 5:0 na kraju izgledalo sasvim normalno. Najslabija četvrtina ove momčadi natjerala je predsjednika Predraga Slobodu da se spusti do klupe. Nije pomoglo.

Zbog previše nervoze u trećoj (2:3) četvrtini, Primorje je u zadnjoj četvrtini lovilo zaostatak od 3 pogotka (9:6). Stigli su Primorjaši na 9:8, 5.27 minuta do kraja bili su najbliži izjednačenju. Sve povrh toga  bile je  nemoguća misija za onako rastrojnu momčad.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.