LIGA ZA PRVAKA

Princ: Priznajem, opustili smo se, no možemo još svašta

Foto: 'Daniel Kasap/PIXSELL'
Princ: Priznajem, opustili smo se, no možemo još svašta
16.04.2012.
u 14:03
– A možda je i bilo malo opuštanja nakon prolaza u Final four ABA lige. Lagao bih kada bi rekao da nije bilo – kaže Cedevitin Princ
Pogledaj originalni članak

Cedevita u 9. kolu A-1 Lige za prvaka u utorak od 19 sati u Domu sportova dočekuje Svjetlost Brod, momčad koja je u dosadašnjem tijeku prvenstva Hrvatske slavila tek jednom, kod kuće protiv Zaboka. Anzulovićeva momčad bila je bolja u Brodu (95:70), no poraz u Splitu pokazuje da se u ovogodišnjem prvenstvu uoči svake utakmice treba postaviti maksimalno ozbiljno kako bi se ostvarilo zacrtano. Tako misli i Vedran Princ:

– I ovu utakmicu moramo shvatiti ozbiljno i u nju ući maksimalno. Iza nje slijedi nam niz vrlo teških nastupa, a poslije poraza u Splitu naravno da očekujemo pobjedu kako bismo u nastavak sezone ušli s malo većim samopouzdanjem i sa što bolje pozicije na ljestvici s obzirom na to da nam se Split približio. Svaka nam je pobjeda i svaka utakmica jako važna.

Cedevita je briljantno okončala ABA ligu, čeka se i Final four u Tel Avivu (polufinale 28. travnja: Cedevita – Partizan, 17.30), bilo je dosta ozljeda što je otegotna okolnost za dojam i učinak u hrvatskom prvenstvu.

– A možda je i bilo malo opuštanja nakon prolaza na Final four ABA lige. Lagao bih kada bi rekao da nije bilo, a onda ti se sve vrati na terenu. Liga je dosta jaka i nikoga se ne smije podcijeniti, nigdje se unaprijed ne može upisati pobjeda. Imali smo i te ozljede, sada nam nema Bagarića, bilo je dosta peha i nikako nismo bili kompletni, ali nadam se sada da ćemo se kompletirati za završnicu prvenstva i da ćemo još podići formu.

Cedevita je i dalje usredotočena na osvajanje još jednog trofeja...

– Ma mi možemo još svašta ove sezone. Pravim pristupom na parketu, ako budemo kompletni, možemo protiv svakoga. Digli smo intenzitet treninga, stvarno to izgleda dobro i mora se vratiti. Nismo to dokazali u Splitu, ali još je dovoljno utakmica pred nama da sve vratimo na svoje mjesto.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar comandante
comandante
19:56 16.04.2012.

Princ se kao opustio, hahahahah, pa taj se nemoze opustiti ni protiv juniorki Medvescaka.Kao on je spaner pa se opustio,prelagani su protivnici , treba mu jaci motiv, koja je to komedija i on i trener mu!!!