KREĆU 8. SIJEČNJA

Pripreme Dinama: Međugorje, Düsseldorf pa Turska

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Pripreme Dinama: Međugorje, Düsseldorf pa Turska
01.01.2014.
u 21:15
Proljetni dio prvenstva za Dinamo počinje odgođenom utakmice protiv Istre 6. veljače u Puli.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Dinama će s pripremama za drugi dio sezone krenuti 8. siječnja kada je na Maksimiru prozivka. Nakon okupljanja u Zagrebu momčad će otići na pet dana u Međugorje nakon čega slijedi novi povratak u Zagreb.

Iz Zagreba će momčad 18. siječnja otići u Düsseldorf će s domaćinom Fortunom, Eintracht Braunschweigom i Bayer Leverkusenom igrati na turniru gdje će svaka momčad odigrati dvije utakmice po trajanju od 45 minuta. Modri će tako 19. siječnja u 15:00 u polufinalu igrati protiv Bayera da bi u 16 sati na programu bilo "malo finale", a sat vremena kasnije finale turnira.

U Njemačku vjerojatno neće ići cijela momčad pa će tako dio momčadi koji će biti na turniru u Njemačkoj 20. siječnja izravno krenuti prema Turskoj gdje će im se priključiti ostatak iz Zagreba, piše službene stranice kluba.

U Turskoj će 'plavi' biti skroz do 2. veljače i u tom periodu odigrati četiri prijateljske utakmice i to protiv Züricha, Sturma, Metallurga i Pogona.

Proljetni dio prvenstva za Dinamo počinje odgođenom utakmice protiv Istre 6. veljače u Puli.

>> Dinamo poručio Sammiru: Ne ideš s nama na pripreme

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.