Predsjednik Josipović

Problemi u nogometnom savezu su toliko veliki da će trebati ozbiljna akcija!

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Problemi u nogometnom savezu su toliko veliki da će trebati ozbiljna akcija!
23.11.2014.
u 19:20
- Sve sam više uvjeren da su problemi u nogometnom savezu toliko veliki i ozbiljni da će tu trebati ozbiljna akcija da se klima i u nogometnoj organizaciji i nogometu kao cjelini promijeni
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović u posljednje je vrijeme sve kritičniji prema vodstvu Hrvatskog nogometnog saveza. Već se nekoliko puta negativno izrazio o našem Savezu, a najupečatljivija ostala je izjava nakon incidenta u Milanu.

- Svatko odgovara za svoje postupke, i ono što se dogodilo na stadionu je sramota. Treba učiniti sve da se takvi događaji spriječe. No takvo ponašanje je u korelaciji s politikom kakvu vodi naš nogometni savez, rekao je tada Josipović, a o nogometu je pričao i danas u razgovoru s novinarima u sklopu tradicionalne "kave s građanima".

- Sve sam više uvjeren da su problemi u nogometnom savezu toliko veliki i ozbiljni da će tu trebati ozbiljna akcija da se klima i u nogometnoj organizaciji i nogometu kao cjelini promijeni.

Drži da se u rješavanje problema u nogometu, i to u vezi sa zakonskom regulativom, treba uključiti i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

– Mislim da tu Ministarstvo ima što reći – kazao je predsjednik Josipović.

>>Josipović: Događaji na San Siru su sramota. Ali ponašanje navijača je u skladu s politikom HNS-a

>>'Ljudi iz Hajduka trebali bi priznati da ne znaju voditi klub, a ne se skrivati iza Torcide'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 42

DR
Drzinedaj
19:44 23.11.2014.

12 kvartala pada BDP , on šuti a vidi vraga o nogometu, miševima i hrastomaniji sve zna

SE
sestrićna
19:28 23.11.2014.

drug ivo se bavi nogometom i promjenom ustava da se zaštite udbaši..o nogometu zna koliko i ja o pčelarstvu a sve o politici(i to onoj yugo)tekstove mu piše srbofil jović..blago nama..

Avatar mlijeko
mlijeko
19:22 23.11.2014.

Predsjedniče, držite se vi izbora..ovdje stalno fulate...