POSLJEDNJI TRENING

Procurila imena pozitivnih, Dinamo bez glavnih zvijezda na Austrijance

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Procurila imena pozitivnih, Dinamo bez glavnih zvijezda na Austrijance
04.11.2020.
u 21:26
Trening je vodio Alen Peternac, koji će i voditi momčad na utakmici umjesto Mamića i Krznara, a s njim je bio i Željko Kopić te trener golmana Tomo Butina koji je na raspolaganju imao Zagorca i Josipovića
Pogledaj originalni članak

Za sada znamo da su pozitivni Livi, Bruno, Theo, Stoja, Leovac i Ivanušec. Na treningu su bili Gvardiol, Zagi, Orša, Perić, Ademi, Danac, Majer, Burton, Kastrati, Jakić i Lešković. I jedan crnac, sad je li to Atiemwen ili mali iz Rome? - pitaju se administratori Facebook stranice Nkdinamozgb, koja je prošli puta prva javila da je pozitivan bio Jakić. 

- Znači još trojica od Gavre, Šutala, Tolića, Franjića i Moharramija su pozitivna - zaključuju, ali krivo, budući da su svi (osim Tolića) bili na treningu.

Foto: Facebook

U prevedenom moru nadimaka, prezimena i nacionalnosti, to znači da je posljednji trening Dinama pred europski okršaj s austrijskim Wolfsburgom izgledao ovako nekako:

Trening je vodio Alen Peternac, koji će i voditi momčad na utakmici umjesto Mamića i Krznara, a s njim je bio i Željko Kopić te trener golmana Tomo Butina koji je na raspolaganju imao Zagorca i mladog Renata Josipovića (Livaković pozitivan), piše 24sata.

Nije bilo niti Stojanovića, Petkovića, Ivanušeca, Theophilea i Leovca, a od 'stalne ekipe' na presici su novinarske snage vidjele Mislava Oršića i Joška Gvardiola

Kao što smo ranije pisali, Dinamo je već prijavio juniore na B listu kao konkurente za mogući sastav protiv Austrijanaca, a upravo su oni i bili na treningu uoči četvrtka.
 
Lista je popunjena prije nekoliko dana, a novi prijavljeni igrači su, kako doznajemo, Tomislav Krizmanić, Edin Julardžija, Roko Jurišić, Tin Hrvoj, Luka Jelenić, Ivijan Svržnjak i Mario Ćuže.


Podsjetimo, niti druga strana nije imuna na virus.  Wolfsberger također ima velikih problema s koronavirusom. Točnije, njih osam je zaraženo, neki igrači, a neki članovi stručnog stožera. Austrijanci nisu otkrili identitete zaraženih. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

RO
roland
22:06 04.11.2020.

Dakle, u najboljem hrvatskom klubu, gdje imaju vrhunsku medicinsku skrb, logistiku, gdje se svlačionica dezinficira,...u jednom danu 9 zaraženih. Možete li zamisliti što će tek onda biti po teretanama? Tko ne razumije da se virus najbrže širi upravo u teretani, gdje jednu lat mašinu u sat vremena dotiče 5-6 vježbača, gdje bučice stalno idu od jednog do drugog vježbača, gdje na 50 vježbača imaš 2 štange za mrtvo dizanje....znoj, zatvoren prostor,...taj ne razumije ništa. Teretane ne treba zatvarati, ali da će se virus najbrže proširit po teretanama kad dođu hladniji dani, pa to je jasno kao dan

DU
Deleted user
23:19 04.11.2020.

Austrijanci nisu otkrili imena zaraženih, kako ne bi pomogli Dinamu razraditi taktiku. Navodni Dinamovci su imena zaraženih objavili na sva zvona kako bi pomogli Austrijancima razraditi taktiku za utakmicu. Što reći a ne ispasti grub i neodgojen?

RO
roland
21:59 04.11.2020.

Bilo je logično očekivati, da kada virus jednom uđe, da će se to vrlo brzo proširiti u momčadi. Dijele iste rekvizite, u tjelesnom su kontaktu, u istoj svlačionici,...bilo bi pravo čudo da su svi zdravi. Brz i uspješan oporavak svim bolesnim igračima i treneru!