Pregovori oko produljenja

Procurili detalji o Modrićevom ugovoru s Realom, navijači poslali snažnu poruku

Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
Spanish Super Cup Final - Real Madrid v Athletic Bilbao
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
Spanish Super Cup Final - Real Madrid v Athletic Bilbao
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
Spanish Super Cup Final - Real Madrid v Athletic Bilbao
19.01.2022.
u 14:41
Navijače Reala oduševio je Modrićev stav pa poručuju da se takav nogometaš ne može ne voljeti te da hrvatski veznjak karijeru mora završiti u madridskom klubu.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski veznjak, Luka Modrić, i u 37. godini jedan je od najboljih igrača te blista u dresu Real Madrida. Ugovor sa španjolskim velikanom mu traje do kraja sezone i uskoro bi trebao potpisati njegovo produljenje.

- Oduvijek sam u dobrim odnosima s klubom i siguran sam da ćemo se dogovoriti. Nikad nam nije trebalo više od dvije minute da postignemo dogovor o produljenju ugovora. Moja se želja zna i siguran sam da to želi i klub - kazao je Modrić nakon što je proglašen najboljim igračem španjolskog Superkupa.

Pregovori o produljenju ugovora su u tijeku, a španjolski Libertad otkrio je neke detalje.

- Izvori iz Reala nam govore da Modrić ne traži nikakav novac za produljenje ugovora i ostavlja klubu izbor da mu ponudi koliko misle da zaslužuje. Florentino Perez, predsjednik Reala, osoba je koja će na ugovor staviti iznos koji smatra prikladnim. Pregovori se odvijaju toliko prirodno da Modrićev agent nema nikakvu ulogu u njima jer se zna da nogometaš želi ostati u Realu - piše Libertad.

Navijače Reala oduševio je Modrićev stav pa na društvenim mrežama pišu da se takav nogometaš ne može ne voljeti te poručuju Perezu da hrvatski veznjak karijeru mora završiti u Realu, klubu u kojem je već deset godina.

Video - Arijan Ademi: "Velika mi je čast biti u izboru najboljeg nogometaša u posljednjih 50 godina"

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.