U TURSKOJ DO PROSINCA

Prosinečki: Bolje da ne pričam ni o Zvezdi ni o Dinamu

Foto: Anto Magzan/PIXSELL
Prosinečki: Bolje da ne pričam ni o Zvezdi ni o Dinamu
12.11.2013.
u 20:38
- Razgovaram s ljudima iz uprave, ne daju mi da odem... Imamo sutra još jedan sastanak, ali već sam im rekao da je za njih bolje da nađu drugog trenera - rekao je Prosinečki.
Pogledaj originalni članak

Robert Prosinečki je nakon poraza Kayserispora od Bilićevog Bešiktaša 0:3 podnio ostavku na mjesto trenera, međutim uprava kluba ostavku je odbila. Ipak, ako je vjerovati riječima Žutog na klupu Kayserispora se neće vratiti.

- Razgovaram s ljudima iz uprave, ne daju mi da odem... Imamo sutra još jedan sastanak, ali već sam im rekao da je za njih bolje da nađu drugog trenera. Osjećam da više ne mogu pomoći. Jednostavno ne mogu - rekao je Prosinečki za Mozzartsport.

U Turskoj će ostati do prosinca jer je kćerke upisao tamo u školu.

- Bit ću tu do prosinca. Upisao sam djecu u školu i pričekat ćemo do polugodišta, tek su došle iz Zagreba. Što je tu je, na takav sam se život odlučio kada sam se počeo baviti ovim poslom.

Za kraj je Prosinečki izjavio kako o klupi Dinama, kao i Crvene zvezde, ne razmišlja.

- Bolje da ne pričam o tim kombinacijama, ni o Zvezdi ni o Dinamu. Iskreno da vam kažem, nitko me nije ni zvao. Pa do jučer sam imao angažman. Sada očekujem neke pozive, ali moje ambicije su vezane uz inozemstvo. Želim i mislim da mogu tamo raditi - zaključio je Žuti.

>> Kayserispor nije prihvatio ostavku Prosinečkog

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DI
Dijaspora
21:14 12.11.2013.

Nek ide u Zvezdu...

DU
Deleted user
11:15 13.11.2013.

Lepa mi je slika, bre !Kaj ne?