Nespretna izjava

Prosinečki kažnjava igrače 50 € za priču ili kašnjenje!

Foto: ''
Prosinečki kažnjava igrače 50 € za priču ili kašnjenje!
05.02.2011.
u 08:33
Žuti nepotrebno uspoređivao Dinamo i Crvenu zvezdu. Od početka priprema Žuti ima problema s ganskim igračem Adijem. Razmišlja o tome da ga prekriži iako je najbolji stoper
Pogledaj originalni članak

Dinamo je po trofejima daleko iza Crvene zvezde, rekao je Robert Prosinečki u razgovoru s hrvatskim novinarima u Turskoj.

Crvena zvezda je bila prvak Europe, osvojila je više naslova od Dinama u bivšoj državi, ali to je posve nebitno.

Novinari su tu da pitaju, a Prosinečki je pogriješio što se uopće upustio u tu usporedbu, samim tim što je u istom intervjuu sam naglasio da nije nikakav ambasador, nego samo nogometni trener.

Dakle, neka ne miješa politiku (a to čini ako na bilo koji način uspoređuje plave i crveno-bijele), pa stoga neka Dinamo pusti na miru, ionako ima puno posla u Beogradu.

A da će prema igračima biti strog otkriva nam nekoliko detalja. Naime, od početka priprema imao je problema s Gancem Adijem. Ganac je na pripremama u Budvi poručio Žutom da ne može trenirati, te da nađe boljeg igrača od njega ako ga ima.

Žuti ga je nekoliko dana držao na ledu, a novi se problemi pojavljuju i u Turskoj.

Žuti je donio i svoj pravilnik. Tko zakasni na ručak, biva kažnjen s 50 eura. Tko dobije žuti karton zbog prigovora, također će morati izdvojiti isti iznos.

Traži od igrača da u igri ne razgovaraju nepotrebno, a posebno je zanimljivo što će kažnjavati i igrače koji nepotrebno igraju dugim loptama.

Nisam bahat, ali neka u Partizanu misle o nama
Nakon dolaska u Beograd, jedan mu je od glavnih ciljeva da zaustavi trogodišnju dominaciju Partizana. I ne prođe niti jedan dan na pripremama a da netko Žutom ne postavi pitanje o Partizanu.

– Imam toliko posla, tražim od igrača da puno više razmišljaju o igri. A što se tiče Partizana, znam da mu je otišao Cley, da je kupio neke nove igrače. Ne želim biti bahat, ali Partizan me ne zanima, neka se on brine o meni i mojoj momčadi – rekao je Prosinečki.

Otkrio je Žuti i to da ima miljenika u momčadi, a riječ je o 18-godišnjem Mijaliloviću.

- On će napraviti veliku karijeru.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

IV
ivaan
12:13 05.02.2011.

. Ne zanima nas šta se dešava s Crvenom Zvezdom!

EU
EuroAzija
08:53 05.02.2011.

Flak i jesi li dobio dres svoje omiljene Zvezde? Mrš u rupu iz koje si izašao!

IV
ivaan
14:52 05.02.2011.

Ja sam otvorio stranicu samo da bih novinaru koji forsira C.Zvezdu rekao da nas ona ne zanima,i da popusti s tom pricom. Tekst nisam citao. Nije uredu da se daje toliko prostora, da na udarnim vijestima se stalno prica o C.Zvezdi kao da je to Hrvatski klub. Jer ovo je previše, možda je novinar dobio novac za promociju C.Zvezde u hrvatskoj. Ili je ovo sve radi ispipavanja terena radi pokušaja organiziranja regionalne lige.