prva hrl dukat

Protiv Poreča Moslavina traži potreban povratak u formu

Foto: Rudolf Krznarić/VLM
Protiv Poreča Moslavina traži potreban povratak u formu
26.11.2009.
u 14:10
Očito je da se kriza u kutinskom klubu zadržala predugo, pa se ova utakmica nestrpljivo očekuje.
Pogledaj originalni članak

Rukometaši kutinskog prvoligaša Moslavine trenutačno su posljednji na tablici Prve hrvatske rukometne lige Dukat, sa svega četiri osvojena boda. Kutinjanima po dosadašnjem plasmanu i rezultatima igre ove jeseni ne cvatu ruže.

Ozljede ih dosta oslabile

Svakako su tome razlog i učestale ozljede igrača, prestanak igranja Milanka Čaprića, a došlo je i do smjene trenera. Sve se to odrazilo na jesenski tijek natjecanja, ističu čelnici kluba. Mladići su uskočili u prvu postavu, ali još su neiskusni i ne mogu dostojno zamijeniti igrače koji su godinama nosili teren i igru Moslavine.

Očito je da se kriza u Rukometnom klubu Moslavina previše zadržala, pa je čelništvo kluba odlučilo da se protiv Poreča svi raspoloživi igrači vrate na parket i da pomognu izboriti pobjedu nad Istranima koji su vrlo dobri ove jeseni i u gornjem su dijelu tablice. S igračima su obavljeni razgovori, predstavljeni su im činjenice i stanje u sportu, posebice u Kutini, koji nije zaobišla recesija i nedostatak novca.

Očekuju pomoć gledališta

– Sve smo poduzeli kako bi naša momčad pobijedila goste iz Poreča, ali i sama sebe, jer smo dobili dojam da mladi igrači nisu do sada dali koliko su trebali i koliko su mogli. Razmišljali smo o povratku Bedića, koji je zbog ozljede prestao trenirati i igrati – kazao je predsjednik kluba Zlatko Grdić.

Svakako da i trener Bruno Mikuličić poduzima sve mjere da bi što bolje pripremio igrače uoči subotnje utakmice u 18 sati.

– Radimo kao da nam dolazi Zagreb CO u Kutinu. Međutim, vjerujem igračima i nadam se pobjedi iako znam da su Porečani vrlo dobra momčad – naglasio je Mikuličić.

Svakako će Moslavci, bez obzira na dosadašnji tijek sezone, imati veliku potporu gledališta, jer kao i dosad, ulaz na utakmicu neće se naplaćivati. Upravo stoga očekuje se 800, pa čak i više gledatelja, koji su oduvijek bili osmi igrač kutinskog prvoligaša Moslavine.

Prvenstvena utakmica Moslavina - Poreč počinje u subotu u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Kutini.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.