šokovi na Wimbledonu

Prpić: Šteta zbog poraza, no u zlu ima i nečeg dobrog

Foto: Reuters
Prpić: Šteta zbog poraza, no u zlu ima i nečeg dobrog
23.06.2010.
u 08:16
Čilić će do meča sa Srbijom u Splitu (9. do 11. srpnja) trenirati u Sanremu, a Ljubičić s obitelji ide na jednotjedni ljetni odmor.
Pogledaj originalni članak

Kakav udarac za hrvatski udarni dvojac na Wimbledonu! Marina Čilića šokirao je na startu Nijemac Florian Mayer, a Ivana Ljubičića malo poznati Poljak Przesiezny. Nimalo obećavajuća situacija petnaestak dana prije reprezentativnog dvoboja sa Srbijom u Splitu - očito je da su dvojica naših najboljih igrača izvan forme, a ozlijeđeni Ančić i Karlović igrat će samo čudom.

– Svima nam je žao zbog takvog raspleta u Wimbledonu, no u svakom zlu ima i nečeg dobrog. Ivan će imati više vremena za potpuni oporavak za Split jer su ga također mučile ozljede. Marin će se također moći odmoriti, šteta je samo što u zadnje vrijeme nije odigrao više jakih mečeva. Mislim da stanje nije alarmantno, niti srbijanski tenisači nisu u nekoj formi – smatra izbornik Goran Prpić.

– Naravno da sam u Wimbledonu očekivao više, no ovaj put u igri protiv Mayera nisam znao što bih radio s loptom. Što god sam pokušao - nije išlo. Sada putujem u San Remo gdje ću se pripremati za nastup protiv Srbije – rekao je Marin.

Ljubo je, pak, trebao završiti na Jadranu, ali je u promijenio odluku.

– Radije ću cijelo ovo vrijeme trenirati kako bi što spremnije dočekao reprezentativni susret sa Srbijom u Splitu. I dalje mislim da možemo pobijediti u tom dvoboju – procjenjuje Ivan Ljubičić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IV
ivoandric
10:02 23.06.2010.

Medjugorje i Banja Luka su uz vas.