KLADIONIČARSKI KUTAK

Rijeka je Lokomotivi u tri utakmice 'utrpala' 14 golova

Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Rijeka je Lokomotivi u tri utakmice 'utrpala' 14 golova
08.03.2015.
u 00:30
Čak ni Dinamo, koji još nisu pobijedili u HNL-u, nije toliko bio dominantan kao Kekova momčad protiv Ivkovićeve družine.
Pogledaj originalni članak

U 24. kolu HNL-a Lokomotiva se ponovno mora suočiti sa svojom "crnom mačkom", a to je Rijeka. U ponedjeljak u Kranjčevićevoj je zakazana nova "runda" protiv momčadi koja im je u zadnjih pet utakmica zabila čak 21 gol, u zadnje tri 14.

Čak ni Dinamo, koji još nisu pobijedili u HNL-u, nije toliko bio dominantan kao Kekova momčad protiv Ivkovićeve družine. Rijeka je prošlog tjedna prošla u polufinale Kupa s ukupnih 8:1. Prije toga je na Kantridi "šesticom" ispratila lokose. Bio to Kramarić, prva momčad ili rezervisti, Riječani su uvijek raspoloženi protiv Lokomotive.

Razigrani Osječani, koji su pod vodstvom Ive Šuška u posljednje tri utakmice skupili sedam bodova, u Gradskom vrtu dočekuju Hajduk koji je jedva izbjegao blamažu na Poljudu u prošlom kolu protiv Zadra. Završilo je 2:2, nakon što su gosti imali dva gola prednosti. Osijek je počeo skupljati bodove spasa.

Dvoboj fenjeraša Zadar - Istra igra se u Stanovima, koji prošlog su prošlog tjedna bili pod vodom za susret u Kupu, ali je u međuvremenu bura osušila travnjak.

Zadrani su u prošlom kolu umalo iznenadili Hajduk, ali su Splićani uspjeli izvući bod, isto kao i Lokomotiva kod Istre, koja je bez pobjede još od listopada prošle godine. Istra ima tek dva boda više od Zadra, a imala bi puno bodova više, da ne prima olako golove u posljednjim minutama utakmice. Obje momčadi jednako su neefikasne, postile su po 23 golova u 23 kola, s time da Zadrani pritom imaju najlošiju obranu lige, jer su primili 57 golova, 20 više od Istre. Bivši izbornik Igor Štimac dao si je u zadatak ostaviti već otpisanu momčad u ligi. Pobjeda protiv Istre, koju jednako kao i suparnici, muči pitanje novog vlasnika kluba, bila bi veliki korak u tom smjeru. Ove sezone, Istra i Zadar dvaput su odigrali 1:1.

Nedjelja, 8. ožujka:

Osijek - Hajduk (15)
Zadar - Istra (17)
ponedjeljak, 9. ožujka:
Lokomotiva - Rijeka (18)

>> Kladioničarske najave pogledajte na Goal.com

>> Rijeka pred očima braće Mamić s ukupnih 8:1 izbacila Lokomotivu!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.