ŠIBENIK NASTAVLJA EUROPSKI PUT

Psi zauzeli Dugopolje, s Cipranima na Šubićevcu?

Foto: Pixsell
Psi zauzeli Dugopolje, s Cipranima na Šubićevcu?
09.07.2010.
u 13:33
Dugopolje je zavaralo maltešku Sliemu i natjeralo Šibenik na oprez. Shvatili su Karačićevi igrači da i “tamo neki Maltežani” igraju nogomet i da danas nikoga bez punog angažmana i trke ne može pobijediti.
Pogledaj originalni članak

U uzvratu je Šibenik sa 3:0 pobijedio Sliemu, izborio nastup u 2. pretkolu Europske lige u kojem ga čeka ciparski Anorthosis.

I evo odmah problema, još uvijek se ne zna gdje će se igrati te utakmice sa Cipranima.

- Prema prvim dokumentima koje smo dobili od Uefe pisalo je da smo prvu utakmicu 2. pretkola mi domaćini. Međutim, nekoliko dana kasnije Uefa je to promijenila i ispada da se prva utakmica igra na Cipru. Upravo se borimo da to promjenimo, jer za 22. srpnja kada se igra uzvrat ne možemo računati na terenu u Dugopolju - kaže nam direktor Šibenika Marko Karadžole.

A razlog je prozaičan. U Dugopolju se od 22. srpnja održava velika međunarodna izložba pasa na kojoj sudjeluje više od 1700 ljubimaca, a teren je već odavno zakupljen, tako da nema šanse da se tada igra bilo kakva nogometna utakmica na dugopoljskom travnjaku.

- Reagirali smo preko naše međunarodne komisije, ne znamo kako će se sve to završiti. Dali smo prijedlog da se utakmica igra na Šubićevcu, s tim da zatvorimo istočnu tribinu zbog koje nismo dobili licenciju za igranje europskih utakmica. Vidjet ćemo kako će sve to završiti - kaže Karadžole.

No, bez obzira na to gdje se igralo, Šibeniku neće biti lako protiv Anorthosisa. Ciparski izaslanik špijunirao ih je na Malti i ne daje Karačićevoj momčadi ni minimalne šanse za prolaz.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CR
Crobbbex
23:06 12.07.2010.

Kud je otiso ovaj jadni hrvatski nogomet u ovoj zadnjoj recenici ima istine neznam sta je gore;to sto je zaista anortis jaci od sibenika ili to sto je do prije 20 godina sve bilo drukcije,protiv ciprana i maltezana se nije ni moglo igrat jer su poispadali u 1. pretkolu,igralo se protiv njegovih suparnika u kasnijoj fazi...