neporaženi već tri godine...

Ragbijaši Nade uzeli i peti trofej!

Foto: Leonard Ninčević/Pixsell
Ragbijaši Nade uzeli i peti trofej!
28.11.2009.
u 15:45
Ragbijaši splitske Nade su pobjedom nad Zagrebom od 40:10 po 18. put osvojili pehar pobjednika Kupa. Devet puta im je to pošlo za rukom u bivšoj državi, a u subotu su pobjedom nad Zagrepčanima zaslužili i deveti Kup Hrvatske.
Pogledaj originalni članak

Zagreb je u Split stigao osokeljen nizom od tri pobjede nad jakim protivnicima, no nepovjediva Nada, a posljednji poraz u službenim utakmicama Splićani su zabilježili još u prosincu 2006. godine, ipak im je bila neprelazna zapreka.

Po blatnjavom terenu ragbijaši su pružili borbenu utakmicu. Do 15. minute vodila se rovovska bitka, no tada je Nada zgoditkom Buzova te uspješno realiziranim pretvaranjem Rubelja povela sa 7:0. Drugim zgoditkom (Vrzić) te još jednim pretvaranjem i kaznom koju je realizirao Rubelj, Nada se odlijepila na veliku prednost. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 17:5, do kraja je prednost Splićana stalno rasla.

Ovo je Nadi već peti trofej u 2009. godini, pobijedili su u sva četiri natjecanja u kojima su nastupali tijekom prošle sezone.

– Prvih deset minuta gosti su nas stiskali, no pokazali smo karakter i došli do pobjede. Svi moji igrači su bili fenomenalni – kazao je trener Nade Denis Puljiz.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.