inonogomet

Raketa: Barca je Milan već zaboravila, bit će nam teško

Foto: 'Alvaro Hernandez/Press Association/PIXSELL'
Raketa: Barca je Milan već zaboravila, bit će nam teško
23.02.2013.
u 16:06
Uzdrmana porazom u Ligi prvaka, Barcelona se ponovno mora usredotočiti na španjolsku ligu. Na Camp Nou dolazi Sevilla.
Pogledaj originalni članak

– Glupo je vjerovati da će Barcelona mislima još biti u utakmici s Milanom. To su najbolji svjetski nogometaši, oni su to zaboravili i idu dalje. To nam nije nikakva nada – rekao je Rakitić.

Sevilla 11 godina nije slavila na Camp Nou, a ni ove sezone ne ide im bajno. Deseti su na ljestvici, a zadnjih devet gostujućih utakmica su bez pobjede.

– Naravno da će biti teško. Kako može drukčije biti kada odlazite na gostovanje kod najbolje momčadi na svijetu. Ipak, u posljednje vrijeme sve se bolje razumijemo na terenu, imamo samopouzdanja i vjerujem da pravim pristupom možemo do pozitivnog rezultata – zaključio je Rakitić.

Luka Modrić trebao bi krenuti od prve minute protiv posljednje momčadi prvenstva Deportivo La Coruñe, kod koje Real Madrid gostuje u subotu. Vezni igrač Xabi Alonso, koji već tjednima ima problema s preponskom kosti, na posljednjem

treningu počeo je raditi s ostatkom momčadi, a onda se izdvojio i radio posebne vježbe. Izgledno je da neće ni putovati u La Coruñu, čuvajući se za srijedu i polufinale kupa protiv Barce.

Bayern će osokoljen pobjedom nad Arsenalom dočekati Werder. Najbolji strijelac Bayerna Mario Mandžukić utakmicu bi mogao započeti na klupi, trener Jupp Heynckes vjerojatno će ga poštedjeti. S druge strane, na klupi Werdera bit će Mateo Pavlović, koji još nije debitirao u službenim utakmicama.

– Želimo nastaviti sa savršenim rezultatima u 2013. Još nemamo poraz – rekao je Heynckes. 

_

\"Želimo Laudrupa umjesto Mourinha\", to je poruka navijača Reala. U anketi Asa čak 73 posto navijača izjasnilo se za Laudrupa

FORMA Raketa je ove sezone zabio 7 golova, a ima i 10 asistencija

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.