gol Borussiji

Rakitić autor Schalkeova gola mjeseca

Foto: Reuters
Rakitić autor Schalkeova gola mjeseca
30.04.2010.
u 13:48
Prvi pogodak koji je Ivan Rakitić zabio Borussiji iz Mönchengladbacha u pobjedi 3-1 Schalkeovi su navijači uvjerljivo proglasili najljepšim klupskim za travanj.
Pogledaj originalni članak

Na toj je utakmici prvi put u svojoj je trogodišnjoj bundesligaškoj karijeri veznjak hrvatske reprezentacije postigao dva pogotka u istom susretu. U izboru za gol mjeseca pobijedio je onaj iz osme minute kada mu je Farfan odložio lotu na 22-23 metara od gola, malo iskosa s lijeve strane. Rakitić je naletio i punom nogom fantastično poslao bombu pod gredu, a uz samu vratnicu gostujućeg  vratara Logana Baillyja, ostavivši ga bez šanse za obranu.

Golom mjeseca taj su Rakitićev pogodak izglasovala 5904 Schalkeova navijača od njih 7068 koliko ih je glasovalo ili 83,5 posto. U konkurenciji su bili pogoci Heika Westermanna Herthi (761 glas), Kevina Kuranyja Bayernu (332) i Edua Hannoveru (71).

Rakitićev gol u pobjedi 2-1 protiv dortmundske Borussije proglašen je Schalkeovim najboljim golom za veljaču.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
09:17 01.05.2010.

Da nije Hrvat tak gol bi bo proglašen za World Cup nivo..