IVAN RAKITIĆ

Rakitić: Naravno da ću igrati za mladu reprezentaciju

Foto: 'Jurica Galoic/PIXSELL'
'05.09.2010.,Zagreb - Trening hrvatske nogometne reprzentacije na maksimirskom stadionu. Slaven Bilic i Ivan Rakitic. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
Foto: Reuters
\'Borussia Dortmund\'s Patrick Owomoyela tackles Wolfsburg\'s Mario Mandzukic (L) during the German Bundesliga soccer match in Dortmund, September 11, 2010. REUTERS/Ina Fassbender (GERMANY - Tags: SPO
Foto: 'CHRISTIAN CHARISIUS'
'Hamburg SV\'s injured player Mladen Petric arrives to watch his team during their German Bundesliga first division soccer match against FC Nuremberg in Hamburg September 11, 2010. REUTERS/Christian
11.09.2010.
u 17:51
- Trener Felix Magath je nakon poraza protiv Hoffenheima bio jako ljut. Čeka nas pakleni tjedan, najprije Lyon, pa treninzi, ali isplivat ćemo nekako.
Pogledaj originalni članak

Bio je to tjedan koji će Ivan Rakitić zasigurno željeti što prije zaboraviti. Najprije kiks s reprezentacijom protiv Grka, a onda novi bundesligaški poraz protiv Hoffenheima.

– Kad ti ne ide, onda ti ne ide – žalio se Ivan Rakitić, koji se sa suigračima vraćao iz Hoffenheima.

Nakon što je Rakitić odigrao odličnu utakmicu u Rigi protiv Letonije, Slaven Bilić uoči Grčke odlučio ga je ostaviti na klupi.

Igrao bih za Ladića 

Mlada vrsta igra protiv Španjolske u dodatnim kvalifikacijama za Euro sljedeće godine. Biste li voljeli igrati tu utakmicu ako se Bilić i Ladić tako dogovore.

– Svima je jasno da mi je prioritet A-reprezentacija. No, ako bi to bio viši interes, rado bih odigrao za mlade, kao što sam to već činio u kvalifikacijama.

Schalke nakon tri kola nema nijedan bod. Momčad koja se prošle sezone borila do kraja za naslov nalazi se u tunelu.

– Trener je jako ljut. Ovaj smo tjedan nadrapali. Naime, sigurno je da će nas nagaziti, da će treninzi biti teški. Igramo u utorak u Lyonu prvu utakmicu u Ligi prvaka, možda ćemo tamo proraditi – zaključio je Ivan Rakitić.

Mandžukić opet izgubio

Nastavljeno je nogometno prvenstvo Njemačke, a novi trener HSV-a Armin Veh zasad uopće ne računa za hrvatskog napadača Mladena Petrića. Naime, Petrić je dvoboj s Nürnbergom, koji je na kraju završio bez pobjednika 1:1, ponovno gledao s tribine.

A Mario Mandžukić i dalje uživa povjerenje svoga trenera Engleza Stevea McClarena, koji je u majici Wolfsburga odigrao 77 minuta. Vukovi su poraženi u Dortmundu od Borussije te nakon tri kola, kao i Schalke, nemaju nijedan bod.

Ostali rezultati 3. kola: Borussia M - Eintracht F 0:4, Freiburg - Stuttgart 2:1, Hannover - Bayer L 2:1.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
22:15 11.09.2010.

Flak ,biseru. .. )...Kiksali protiv Grcke,pa jesmo li izgubili..*.............deru jedan... ?!

DO
DonkeyHot
22:37 11.09.2010.

Slovenija-Italija 7:3