PONOSAN I PRESRETAN

Rakitić o 4. mjestu na svijetu: Još će teže biti zadržati se na vrhu

Foto: Borna Filić/Pixsell
Rakitić o 4. mjestu na svijetu: Još će teže biti zadržati se na vrhu
11.04.2013.
u 21:16
- Čuo sam se s Modrićem. I on je presretan zbog svega što se događa - otkrio je Rakitić
Pogledaj originalni članak

Skok hrvatske reprezentacije na četvrto mjesto svjetske ljestvice vjerojatno je naslađe \"sjeo\" onima koji su takav uspjeh kreirali - igračima. Ivan Rakitić veliku vijest dočekao je u Sevilli i oduševio se.

- Ponosan sam što sam dio ove priče. Daje mi to dodatnu injekciju i motivaciju da se poboljšamo svi zajedno jer znamo da je najteže održati se gore, ali to je i najljepše. Velik je to dokaz našeg rada i truda i tako želimo nastaviti - rekao je Raketa kojemu je uspjeh reprezentacije samo šlag na tortu uspješne klupske, a i privatne godine. Naime, Ivan se nedavno vjenčao sa Španjolkom Raqel.

Izmijenio je dojmove i s kolegom iz Primere, Realovim Lukom Modrićem koje mu su ovo također najljepši dani karijere, a i života.

- I on je presretan zbog svega toga. Ako možeš tako odigrati u možda najvećem klubu na svijetu i možda te čeka i najveći naslov u klupskom nogometu, onda ja mislim da je to početak iz snova - smatra Rakitić koji je poželio da se u finalu Lige prvaka Real susretne s Bayernom.

Veseli ga i Mandžin koji je jedan od nositelja Bavaraca.

- Kad Nijemci toliko puno pišu o jednom igraču onda znaš da si na pravom mjestu i u pravo vrijeme, te da si iskoristio svoju priliku u tom klubu koji je možda u ovom trenutku najbolji na svijetu.

>> Hrvatska je četvrta reprezentacija svijeta!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.