Gospodin prije svega

Rakitić odbio slaviti pogodak, ali nitko mu niti riječi neće prigovoriti

Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Rakitić
30.01.2019.
u 22:34
Rakitić je u dresu Seville proveo tri i pol godine.
Pogledaj originalni članak

Ivan Rakitić zabio je važan pogodak Sevilli u uzvratnom susretu četvrtfinala Kupa kralja, ali ga je odbio slaviti. Hrvatski reprezentativac je pogodio za 2:0 u 32.minuti nakon krasnog dodavanja Arthura, međutim mirno je odšetao u zagrljaju Luisa Suareza tek što je poslao loptu u mrežu.

Jasno, Rakitić je to učinio iz poštovanja prema bivšem klubu u kojemu je proveo tri i pol divne godine, a s njegovom su se gestom mrvicu našalili i korisnici društvene mreže Reddit. 

Jedan je od njih napisao da gol protiv Seville nije proslavio zbog straha od supruge Raquel Mauri, djevojke rođene u tom gradu, odnosno bojazni da će noć provesti na trosjedu.

Opaska je mnoge dobro nasmijala, ali i potaknula jednog navijača Seville da uzvrati rečenicom koju će Rakitiću biti drago pročitati: Svi mi u Sevilli ga još uvijek jako volimo, napisao je. 

Sevilla je u prvoj utakmici svladala Barcelonu 2:0, ali je bez te prednosti ostala već do poluvremena na Camp Nou. Barca je do kraja slavila sa 6:1, a kao strijelci su se u nastavku upisali Coutinho (53.), Roberto (54.), Suarez (89.) i Messi (90.).

Nadu da može do polufinala je Sevilli nakratko vratio Arana u 67. minuti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
06:57 31.01.2019.

ovo sa zenom vrlo lako....navodno je on ok a ona prava bich.

DI
didajoza
12:54 01.02.2019.

Samo idioti mogu razbijati tuđu imovinu! Zato im sigurno neće više doći u godte!!

DM
drazen.muhvic
00:21 31.01.2019.

Nije bio gospodin kada se razbijalo prozore po jadranskoj obali...