BRILJIRA U SEVILLI

Rakitić: Ovaj ću tjedan pamtiti do kraja života!

Foto: Reuters/Pixsell
Rakitić: Ovaj ću tjedan pamtiti do kraja života!
13.04.2013.
u 21:30
- Nije bilo velikog svadbenog slavlja. Sve je bilo u obiteljskom krugu. Došli su mi roditelji, sestra i brat te vjenčani kum. Nije to bila velika fešta, ali smo lijepo i opušteno proveli najljepši dan moga života - rekao je Rakitić
Pogledaj originalni članak

Andaluzija je “gorjela”, u petak je erumpirao nogometni vulkan u Sevilli! U gradskom derbiju Betisa i Seville vidjeli smo šest golova, pobjednika nije bilo (3:3), Sevilla je briljirala u prvom dijelu (3:0), Betis se čudesno vratio u nastavku, a naš reprezentativac Ivan Rakitić s dva je krasna gola bio prvo ime derbija...

– Pomiješale su mi se emocije nakon utakmice – rekao nam je Rakitić i objasnio:

- Bio sam presretan zbog svoje igre i golova, no spoznaja da smo u predzadnjoj minuti ostali bez pobjede ostavila je pomalo gorak okus. Ipak je najvažniji momčadski uspjeh, pojedinačni su dosezi u drugom planu.

Zabili ste golove poput iskusnog napadača, niste baš često u takvim situacijama na utakmicama?

- To je točno i važno je da sam se dobro snašao. Ovo su mi možda i najdraži golovi u Sevillinoj majici, možda mi je ovo bila i najbolja utakmica za Sevillu, sretan sam što se to dogodilo baš protiv Betisa jer gradski derbi uvijek nosi poseban naboj. K tome, dva dana prije derbija sam se i oženio tako da ću ovaj tjedan pamtiti cijeloga života.

Je li bilo velikoga svadbenoga slavlja?

- Ne, sve je bilo u intimnom, obiteljskom krugu. Došli su mi roditelji, sestra i brat te vjenčani kum. Nije to bila velika fešta, ali smo lijepo i opušteno proveli najljepši dan moga života.

Prošloga je tjedna i Hrvatska skočila na četvrto mjesto Fifine ljestvice...

- Ponosan sam i presretan što sam dio te momčadi. To mi je svakako dodatni motiv za daljnji napredak, veliki je motiv zadržati četvrto mjesto na svijetu.

Kako komentirate polufinalni ždrijeb Lige prvaka?

- Bit će to spektakularne utakmice. I želim da se u finalu na Wembleyu sastanu Mandžukić i Modrić, ponosan sam što su došli do polufinala – kaže Rakitić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr