HNL

Rakitić se oglasio nakon derbija u kojem su ga pljuvali. Evo što je rekao legendarni vatreni

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Rakitić se oglasio nakon derbija u kojem su ga pljuvali. Evo što je rekao legendarni vatreni
30.09.2024.
u 14:29
"Intenzivan 'Jadranski derbi', ali ostajemo fokusirani na naš cilj. Hvala svim navijačima na nevjerojatnoj podršci", napisao je Rakitić nakon utakmice
Pogledaj originalni članak

Rijeka i Hajduk potpuno su podbacili u derbiju osmog kola u utakmici bez golova, ali i s vrlo malo konkretnih prilika. Sredinom drugog poluvremena gledatelji su usred prijenosa mogli vidjeti kako je jedan klinac, vjerojatno član Rijekine nogometne škole, pljunuo prema jednom od najvećih hrvatskih nogometaša u povijesti, Ivanu Rakitiću.

Rakitić je bio vjerojatno jedini igrač na utakmici koji je morao letjeti s jedne na drugu stranu terena s obzirom da je izveo svih devet kornera koliko ih je imao Hajduk, a nakon utakmice javio se na društvenim mrežama napisavši sljedeće: "Intenzivan 'Jadranski derbi', ali ostajemo fokusirani na naš cilj. Hvala svim navijačima na nevjerojatnoj podršci."

Rijeka i Hajduk tako su i dalje ostali izjednačeni na vrhu s po 18 bodova, a Dinamo im se uvjerljivom pobjedom od 5-1 nad Lokomotivom približio na dva boda razlike.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.