Statistička usporedba

Rakitić već na polovici sezone bolji od Prosinečkog

Foto: Ozren Maršić
Rakitić već na polovici sezone bolji od Prosinečkog
10.02.2015.
u 09:22
. Ivan je 15 puta nastupio od prve minute, a još četiri puta ušao je s klupe. Žuti je 12 puta bio u udarnih 11, a sedam puta dobio je priliku u nastavku
Pogledaj originalni članak

Robert Prosinečki zadržao se samo sezonu u Barceloni i odigrao 19 utakmica. Iz svoje karijere u crveno-plavom dresu istaknut će dva gola i dva crvena kartona, piše Goal. Žuti je u listopadu 1995. godine protiv Valencije zabio svoj prvi za blaugranu, a svoj drugi, pokazat će se posljednji, zabio je mjesec dana kasnije Albaceteu. Na istoj utakmici dobio je dva žuta kartona, a isto mu se dogodilo i protiv Santandera u 36. kolu.

Ivan Rakitić svojih prvih 19 prvenstvenih utakmica za Barcelonu odradio je mnogo bolje. Ivan je 15 puta nastupio od prve minute, a još četiri puta ušao je s klupe. Žuti je 12 puta bio u udarnih 11, a sedam puta dobio je priliku u nastavku. U eri Roberta Prosinečkog nije se mjerila točnost dodavanja pa je do tog podatka teško doći, ali Raketa je po tom statističkom pokazatelju jedan od najboljih u ligi. Točno dodaje 90,5 posto svojih paseva. Raketa je dosad ima četiri asistencije za Barcu u La Ligi i tri gola, po tim statistikama već je bolji od Prosinečkog. 

Cjelokupnu statističku usporedbu Ivana Rakitića i Roberta Prosinečkog pročitajte OVDJE!

>>Realu treba Luka! Bez njega zabija pola gola manje po utakmici

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MO
moslavina9954
11:43 10.02.2015.

Nije on ni blizu Prosinečkog niti će ikada biti,koliko god bio dobar.Ebale vas vaše bezvezne statistike!

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
10:07 10.02.2015.

Što ser..e je.. vas Raketić jesmo go..a kak volimo dizati u nebesa neke igraće???...