Španjolska

Rakitić zabio za pobjedu Seville (video)

Foto: Reuters
Rakitić zabio za pobjedu Seville (video)
20.03.2011.
u 23:07
Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić bio je strijelac jedinog pogotka na gostovanju njegove Seville u Valenciji.
Pogledaj originalni članak

Naš je nogometaš pobjedonosni pogodak postigao u 70. minuti susreta 29. kola Primere. Lopta se nakon pokušaja njegovog suigrača Negreda odbila do Rakića na desetak metara, a hrvatski ju je veznjak topovskim udarcem spremio u mrežu Valencijina gola.

Rakitić je bio među boljim igračima Seville na vrućem gostovanju, a odigrao je svih 90 minuta. Bio je to treći prvenstveni pogodak našeg internacionalca u dresu Seville u osam nastupa.

Sevilla se nakon 29 kola nalazi na 7. mjestu sa 42 osvojena boda, koliko ima i Athletic Bilbao na šestom mjestu, posljednjem koje vodi u Europu.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
23:24 20.03.2011.

bravo raketa dolaskom u sevillu napravio si pravi potez

HR
hrvatin
00:26 21.03.2011.

vise je dao golova u par utakmica nego \"genijalni\" modric u karijeri,ali nitko ga ne hvali.

JR
J-RASH
00:33 21.03.2011.

hrvatine, Rakitića se stalno hvali i to zasluženo, a Modrić i je genijalan i nije njegovo da daje golove, koliko ih je dao Iniesta? To što ti ne razumiješ nogomet i koliko su rijetki igrači koji mijenjaju ritam utakmice i pokreću napad....ako znaš engleski, odi na njihove stranice pa ćeš vidjeti koliko Luku uvažavaju, valjda smo mi svi slijepi, ali eto, ti znaš najbolje