Klupski dokapetan

Ramos odgovorio Ronaldu: Svi smo dio Reala i moramo se držati pravila

Foto: Reuters (Ilustracija)
Ramos odgovorio Ronaldu: Svi smo dio Reala i moramo se držati pravila
02.09.2014.
u 16:39
- Svi mi možemo imati svoje mišljenje i to je u redu. Ne želim osuđivati Ronalda i njegove riječi, kao ni riječi bilo kojeg drugog suigrača. No, mi svi pripadamo klubu i moramo se pridržavati njihovih pravila
Pogledaj originalni članak

Cristiano Ronaldo izjavio je da klupski čelnici nisu smjeli prodati Angela di Mariju i Xabi Alonsa, a ta njegova izjava podigla je prašinu u Španjolskoj. Novinari su o tome odmah upitali i Sergija Ramosa, klupskog dokapetana.

- Svi mi možemo imati svoje mišljenje i to je u redu. Ne želim osuđivati Ronalda i njegove riječi, kao ni riječi bilo kojeg drugog suigrača. No, mi svi pripadamo klubu i moramo se pridržavati njihovih pravila. Svoje mišljenje držim za sebe, sad nije vrijeme da donosimo svoje zaključke.

A u posljednji trenutak u 'kraljevski klub' stigao je napadač Javier Hernandez, kojeg je Ramos nahvalio.

- On je igrač priznat u svijetu, prepoznatljiv, a smatram da u Realu može imati značajnu ulogu. Može donijeti samo pozitivne stvari, zaključio je dokapetan.

>>Ronaldo: Ne razumijem zašto smo prodali Alonsa i Di Mariju

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Svećenik
Svećenik
17:16 02.09.2014.

Ako ovaj glupan ima svoje mišljenje i drži ga za sebe, zašto onda laje novinarima? Poentira na račun CR7?