REAKCIJE

Ramos: Svi smo heroji! Gol nije samo moj, to je za sve realovce

Foto: Reuters (Ilustracija)
Ramos: Svi smo heroji! Gol nije samo moj, to je za sve realovce
25.05.2014.
u 00:30
- Ponekad napravite grešku, a nekada posao odradite jako dobro. Ne smijem se žaliti jer smo unatoč mojoj grešci slavili na kraju. Ovo je bolji osjećaj nego biti svjetski prvak. Dugo smo čekali na ovo - rekao je Casillas.
Pogledaj originalni članak

'Decima' je napokon osvojena, iako je sve do 93. minute izgledalo kako će se večeras radovati dio Madrida s Atleticovim navijačima. Ipak, snovi su im se počeli rušiti nakon gola Sergija Ramosa, koji je pogodio na asistenciju Luke Modrića.

- Svi smo heroji. Zahvaljujući timskom radu stigli smo do trofeja. Gol nije samo moj, to je za sve realovce, koji su večeras došli ili gledali utakmicu kod kuće. Dugo čekamo na ovo, večeras napokon možemo uživati - rekao je Sergio Ramos.

Da nije bilo Ramosovog gola tragičar utakmice bio bi Iker Casillas, koji je krivo procijenio let lopte kod gola Atletica.

- Imali smo poteškoća. Njihov gol je bio čista sreća jer smo se mi loše postavili. Imali su još nekoliko pokušaja, dok smo mi imali nekoliko prilika, ali tek smo zabili u finišu - rekao je Casillas pa dodao:

- Ponekad napravite grešku, a nekada posao odradite jako dobro. Ne smijem se žaliti jer smo unatoč mojoj grešci slavili na kraju. Ovo je bolji osjećaj nego biti svjetski prvak. Dugo smo čekali na ovo.

A trener 'kraljeva' Carlo Ancelotti ispisao je povijest treći put osvojivši Ligu prvaka.

- Drago mi je što smo osvojili naslov koji je jako važan za Real Madrid. Ponosni smo na ostvareni rezultat. Osobno, jako sam sretan. Navijači Reala su sretni, a onda moramo i mi biti sretni.

Kapetan Atletica Gabi o utakmici je rekao sljedeće:

- U produžecima nismo imali šanse, a i Real je igrao bolje. Prije produžetka Diego Simeone nam je rekao da nastaviti raditi. Bili smo blizu produžetka, ali naslov nije vaš dok nije gotovo. Teško nam, ali čestitamo prvaku.

- Boli nas ovaj poraz, ali kada prikažete ovakvu igru ne možete žaliti. Uvijek smo bili konkurentni. Ponosan sam na moje igrače, moje ljude i na fantastičnu sezonu Atletico Madrida - rekao je trener Atletica Diego Simeone.

>> Pobjeda za pokojnog trenera Bašića i sve ljude u Hrvatskoj, BiH i Srbiji koji proživljavaju teške trenutke
>> Real osvojio 'decimu'! Modrić asistirao za 1:1, 'kraljevi' u produžetku potopili Atletico
>> Bravo: Luka osmi Hrvat na krovu Europe!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PE
pedroso
09:39 25.05.2014.

kad vam google translator prevede tekst bilo bi ok da ga bar gramaticki ispravite.....ili je to mozda puno za vas